24 August 2017

Zomer ik vond je geweldig!

Wat zeg jij nou toch hoor ik je denken! Welke zomer? We hebben toch nog helemaal geen zomer gehad in NL? En dan zeg jij Brechje even dat je de zomer geweldig vond?

Oh sorry, ik begin altijd meteen te schrijven zonder mezelf even fatsoenlijk voor te stellen; mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de oprichtster van ATF!

Maar meteen terugkomend op de zomer. Laat het me uitleggen! We staan met ATF aan de voor-avond van de lancering van de nieuwe collectie, wat inhoudt dat as we speak de webshop om gaat van zomer naar winter en we vanaf nu dus helemaal into winter zullen zijn. En als zo'n nieuw seizoen en een nieuwe collectie voor de deur staan, is het tijd om terug te blikken op het afgelopen seizoen, de zomer. En ja, wat hebben we met ATF een mooie zomer gehad. Ik vond 'm GE-WEL-DIG! Mijn collega Manon heeft het echt heel druk gehad de afgelopen tijd en ik zou niet weten wat ik had gemoeten zonder haar! Deze zomer '17 collectie was mijn derde zomercollectie, de beste ever en ik hoop dat we zo door kunnen blijven gaan! 

In februari dit jaar lanceerden we de nieuwe zomercollectie en werd onderstaande foto gebombardeerd als hét summer shot van onze nieuwe collectie. Jullie hebben deze foto vast heel vaak voorbij zien komen. In februari ben ik met de fotograaf Bobby en Dominique naar Barcelona gegaan om beeld te schieten. Deze foto was eigenlijk een proeffoto om te kijken of de kleur pink van de velg van deze fiets goed paste bij het pink van de tas. En juist die foto werd de leukste! (en ja de kleur matchte! :-) )

Een stuk of 15 nieuwe tassen werden aan de collectie toegevoegd. Maar slechts 1 van deze 15 redde het tot de top 3! Dat zal vast ook niet verrassen, dat was dus deze palm shopper en werd nummer 3. Nummer 2 was deze zomer de luipaard shopper en nummer 1 was voor het derde jaar op rij, mijn "kindje", de grote python shopper! Zo zie je maar; animal prints zijn echte all-time favourites!

Ik ben echt blij dat jullie zo gelukkig en enthousiast zijn met de grote tassen van All-time Favourites en ook massaal heerlijke vakantiekiekjes mailden afgelopen zomer. Als antwoord hierop heb ik een fantTAStische nieuwe wintercollectie ontwikkeld voor jullie! Dus ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik zou het echt leuk vinden als je in een comment laat weten wat je ervan vindt en welke tas jouw nieuwe winter favoriet wordt. 

Deze week is de fotoshoot geweest en zijn echt de leukste foto's gemaakt met een fantastisch team. Een geweldige fotograaf, makeup artist en het niet normaal prachtige model Helena! Ik heb aan de zijlijn staan kijken hoe deze drie aan het werk waren voor ATF en trots dat ik was joh! 

Maar nu laten we even de boel de boel en gaan we weekend vieren! Geniet ervan!

Liefs Brechje

Palm shopper  

Models at work

lunch na fotoshoot

 

 

Reacties

Hoi Judith, die glittertas hoort bij de nieuwe zomercollectie! Die blog (Santa came early this year) gaat over de nieuwe zomer 2018 collectie en niet over de winter 17-18 collectie! Dus nog even geduld!
ATF - 27/08/2017 - 18:04
De zwarte tas met mesh. Super leuk. Vrouwelijk maar toch heel stoer.
Marina - 26/08/2017 - 16:58
Helaas, ik zie de glitter tas er niet bij. Dit is de tas waarmee je op de foto staat toen je de nieuwe collectie binnen had gekregen. De andere zijn ook super hoor!
Judith - 25/08/2017 - 19:58
Super leuke nieuwe collectie! De grote sporttas met zwart mesh is mijn favoriet, kan niet wachten!
Ria - 25/08/2017 - 16:43
Absoluut op nummer 1 de zwarte kleine shopper quilted!✨
Marianne - 25/08/2017 - 16:30
De zwarte en de bordeaux quilted! Toppertjes! Love it
Judith - 25/08/2017 - 11:41
Kleine Shopper Quilted Zwart & kleine shopper croco/bordeaux mesh

Dit zijn mijn grootste favoriete
En het liefst zou ik ze allebei willen kooen
Claudia Dings - 24/08/2017 - 19:58

Laat een reactie achter