20 October 2017

Zomer 2017 is een feit, maar zomer 2018 nu ook!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week verklap ik alvast iets over de nieuwe zomer 2018 collectie!

Deze week heeft de zomer haar laatste toegift gegeven. Nog even hebben we mogen genieten van de zon, maar daarmee is het nu dan ook officieel voorbij vrees ik. Dit weekend gaan we een nat weekend tegemoet en gaat de herfst denk ik echt beginnen. Het minst fijne seizoen vind ik. De kleuren van de herfst zijn prachtig, maar al die regen. Elke dag kletsnat op de fiets. Nee, daar word ik niet vrolijk van. 

Maar goed, nu we bij ATF officieel een streep onder zomer 2017 hebben gezet en ook de website en social media op "winter staan", hebben we op datzelfde moment ook een streep onder zomer 2018 gezet. Hoe dan..?..hoor ik je denken.  

Op 1 augustus hebben de landen en vertegenwoordigers hun zomer 2018 samples ontvangen en gaan zij de winkels langs om deze collectie te laten zien aan alle winkeliers. Die winkeliers maken hun selectie en plaatsen hun order voor volgend voorjaar. Alle vertegenwoordigers konden t/m 30 september hun orders aan mij doorgeven. Daarna was de deadline en moest ik op 3 oktober de grote order bij de fabriek plaatsten. Dat houdt dus in dat de zomer 2018 van ATF een feit is. Ik heb deze week de officiële bevestiging gekregen van de fabriek en dus gaat productie nu beginnen.

Wij weten nu dus al wat er wel en niet in productie gaat en wat er in alle winkels komt te hangen volgend jaar. Terwijl jij waarschijnlijk nog aan het nadenken bent over wat je deze winter nog allemaal voor nieuws wilt gaan kopen voor je wintergarderobe, zijn wij dus al klaar voor zomer 2018 en...ben ik nu al bezig met de winter 2018 collectie.

Dit weekend ga ik, ter inspiratie voor de nieuwe wintercollectie, naar Parijs. Dan ga ik eens even lekker op een terras zitten en al die mooie Parisiennes bekijken. Kijken wat ze aan hebben. Daar krijg ik altijd ideeën van. Ook mooie interieurs kunnen me goede ideeën opleveren. En de grote warenhuizen en modehuizen. We werken dus vaak 9 à 10 maanden vooruit. 

De zomer 2018 collectie heb ik dus vorig jaar december bedacht en ontwikkeld. 1 thema in de nieuwe zomercollectie is "lunch in the tropics". Toen ik namelijk vorig jaar December in Thailand voor de lunch kreeft bestelde, kreeg ik een idee om voor zomer 2018 hier iets leuks mee te doen. Geen flamingo's, geen palmbomen meer..maar...? En zie hieronder het resultaat! Te leuk toch? Hierbij alvast een paar van mijn favorieten voor zomer 2018. Ik ben zelf ook helemaal blij met het luipaard setje, bestaande uit de kleine shopper, matching hammamdoek en festival tasje. Deze komen alledrie ook in python en zebra! Laat die zomer maar komen!

Fijn weekend! Liefs Brechje 

Gold neoprene shopper

Lobster print

Lunch in the tropics

Luipaard family

 

Reacties

Love Leopard!!! Bucket Bag please
Marloes - 24/10/2017 - 14:42
Wat zijn ze gaaf!!!!!
Deze week paar vriendinnen aan de tassen gekregen! Ze waren dol enthousiast
Cindy - 20/10/2017 - 21:28

Laat een reactie achter