06 October 2017

Zeg...hoe fannetiek ben jij eigenlijk?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week gaat het over sporten, fit zijn, de allereerste ATF sporttas en blogster & fitgirl Fannetiek!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week gaat het over sporten, fit zijn, de allereerste ATF sporttas en blogster & fitgirl Fannetiek!

Al van jongs af aan sport ik. Eigenlijk was ik nog te jong om te gaan hockeyen, ik was pas 6, maar de nieuwe hockeyclub in ons dorp had een tekort aan meisjes dus mocht ik al eerder beginnen. Vanaf toen is sport een vast onderdeel van mijn leven geworden. Ik ben altijd fanatiek hockeyer geweest en heb ook op redelijk hoog niveau gehockeyd t/m mijn 22e. Daarna ben ik op lager niveau gaan hockeyen, gewoon omdat ik het leuk vond en omdat je er makkelijk in een nieuwe stad nieuwe mensen mee leert kennen. Ik kan volmondig zeggen dat ik een leuker mens ben als ik sport. (en dus minder leuk als ik een week of langer niet sport). Voor mij is het de ideale manier om te ontladen en te ont-werken. Maar wat nou als sport je werk is...

Let me introduce you to Anne, ook wel Fannetiek! Ik heb Anne een poos geleden digitaal leren kennen via Instagram (haar account = @fannetiek met maar liefst 56K volgers!!) en sport is haar werk, sport is haar all-time favourite. Over deze fanatiek sporter en vrouwelijk ondernemer (ik houd van female power!) wilde ik meer weten en nodigde haar uit voor een kop koffie. Anne is ook ATF liefhebber (zie foto) en ik wil haar graag onze nieuwe sporttas laten testen. 

Afgelopen week gingen we koffie drinken. Ik kende Anne dus echt alleen van de foto's. Dat het een knappe meid was wist ik dus. Maar dat ze zo lang was wist ik niet! Over female power gesproken; stond er even een meid van 1,80 m tegenover me met spierballen! Een business babe met eigen blog, website, ze coacht, komt op TV, heeft een eigen supplementenlijn en volgend jaar komt haar boek uit. Hier wilde ik dus meer van weten en ik vroeg haar het hemd van het lijf! 

hoe ben je gekomen waar je nu bent? 

Blogs over gezond eten, een fit lijf en superfoods zijn er genoeg. Ik ben er gek op en volg ze graag. Toch begon er langzaamaan iets te knagen. Ik miste iets. Maar ik wist niet wat. Veel healthblogs vertellen wat ik al lang weet: eet gezond, drink met mate, beweeg (veel) en creëer zo jouw droomfysiek. True. Maar wat nou als dat niet genoeg is? Wat nou, als ik meer wil dan gezonde smoothies en een rondje joggen in het park. Wat nou, als ik fitnessmodel wil worden, en mee wil doen aan nationale en internationale fitnesswedstrijden. En zo begon ik aan mijn eigen blog www.fannetiek.nl 

wanneer ben jij met instagram begonnen?

Ik begon met regelmatig te posten op Instagram ergens in december 2013. Toen begon ik met mijn voorbereidingen voor mijn eerste fitnesswedstrijd.

en wanneer de blog?

Mijn eerste blogpost op www.fannetiek.nl dateert van december 2013. In december vier ik dus mijn vier-jarig blog jubileum. Pff, time flies!

na hoeveel jaar kon jij hiervan gaan leven, je baan opzeggen en hoe lang ben jij dus zelfstandig ondernemer?

In het begin deed ik het echt voor mijzelf en blogde ik naast mijn baan als office manager. Ik studeerde daarnaast journalistiek en ben tijdens en na mijn studie me steeds meer gaan richten op schrijven voor fannetiek.nl. Al gauw bleek hier zo veel tijd in te gaan zitten en kwamen de eerste samenwerkingen op gang dat ik besloot parttime te gaan werken. Ik wilde al mijn aandacht en tijd in mijn website en business er omheen stoppen.

wat deed jij voordat je ging bloggen? Wat was jouw baan/carriere/loopbaan?

Ik heb voornamelijk in de advocatuur en het algemene bedrijfsleven gewerkt als office manager. Ik volgde eerder al de opleiding tot nutritionist, en tijdens mijn studie journalistiek werkte ik o.a. voor de Women’s health Mag. Toen ik meer voor Fannetiek.nl ben gaan werken heb ik ook daar mijn online coaching opgezet en mijn huidige Team Fannetiek. 

je vertelde al dat sporten jouw all-time favourite is, maar heb je ook all-time favourite food? Muziek? Kledingstuk?

Sporten, fit zijn (en blijven) en mezelf continue pushen in mijn trainingen is hands down mijn all-time favourite. Mijn all time favourite food is pizza tartufo (hartjesogen), mijn favoriete muziek tijdens mijn trainingen is hardstyle (maar thuis luister ik voornamelijk naar rap en R&B). Mijn favoriete kledingstuk is mijn running tights van Nike en het allerliefste woon in in mijn trainingsbroek. O ja! En mijn Nike Air max verslaving is ook aanzienlijk.

wist jij al van jongs af aan dat je eigen baas wilde worden?

Ja. Ik heb het altijd heel moeilijk gevonden om langere tijd voor 1 bedrijf of ‘baas’ te werken. Ik ben snel verveeld en ik heb snel een ‘ja maar waar doe ik het eigenlijk voor gevoel’. Tot ik voor mezelf begon. Dit gaat nooit vervelen en ik wil mijn merk altijd weer verbeteren en uitbreiden.

jij hebt de camou shopper van ATF: waar heb je ‘m het meest voor gebruikt? (sport, reizen, handbagage)

Ja die heb ik al een jaar nu! En ik heb ‘m vanaf het begin af aan heel veel gebruikt. Naar de gym of naar events waar ik veel moet meenemen maar ook zeker tijdens vliegreizen. Ik reis veel met mijn vriend mee op korte business trips en ben dan verplicht alleen handbagage mee te nemen. Uiteraard wil ik wel zo veel mogelijk meenemen en de shopper is daarvoor perfect. Juist omdat ie zacht is (en geen harde trolley koffer) kun je m helemaal volgooien met kleding en schoenen. 

nu heb je de nieuwe zwarte mesh sporttas; kun je kort aangeven wat je ervan vindt?

I love it! De tas zelf is lichter dan de camou en ook hier past weer net zo veel in als in mijn andere shopper. Het zwarte mesh met de roze binnenkant is ook helemaal in stijl met mijn eigen brand en smaak. Ik weet zeker dat ik ook deze weer volop ga gebruiken.

voedingssupplementen: waarom moet een vrouw deze slikken in het algemeen? En waarom natuurlijk vooral die van jou?

Over het algemeen krijgen wij bij een gezond en volwaardig voedingspatroon voldoende vitaminen en mineralen binnen. Echter in ons vaak drukke en stressvolle bestaan wil gezond eten er nog wel eens bij in schieten. En vrouwen hebben van sommige vitaminen meer nodig. Daarom zijn mijn supplementen extra hoog gedoseerd voor vrouwen zodat wij zeker te weten iedere dag de juiste vitaminen binnenkrijgen. Het grootste pluspunt aan mijn Basic Complex vitaminen is dat het ook je huid, haar en nagels van binnenuit verzorgt door het hyaluronzuur wat er in zit. Je ‘eet’ jezelf eigenlijk nog mooier :). Ook als je niet of nauwelijks sport heb je vitaminen en mineralen nodig, iedere dag opnieuw. En ik weet zeker dat alle vrouwen graag sterke nagels en haren willen hebben en een gladde huid. 

er dromen heel veel vrouwen van een eigen bedrijf; heb jij tips?

Als je besluit een eigen bedrijf op te zetten, ga er dan volledig voor. Als je heilig gelooft in jouw brand of jouw product, dan ben je ook bereid om 80 uur of meer per week te werken aan jouw bedrijf, aan jouw ‘kindje’. In het begin is het hard werken, en zul je misschien nog weinig inkomsten genereren maar geef nooit op. Wees vindingrijk, creatief en origineel. Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, in alles wat je doet.

Na die kop koffie ging ik weer helemaal geïnspireerd terug naar kantoor. En toen bedacht ik me op de fiets, dat je misschien helemaal niet van sport hoeft houden, dat je daar helemaal niet fanatiek in hoeft te willen zijn. Als je maar wel fanatiek je dromen durft na te jagen! Want dingen doen die je écht leuk vindt, daar word je pas echt fit van! Eens?

Fijn weekend! Liefs Brechje 

Camouflage shopper Bikini proof

Anne is fit en happy Anne is blij met haar nieuwe ATF tas 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »