21 December 2016

Yes size does matter! :-)

Yes size does matter!

Het is weer vrijdag, dus tijd voor mijn wekelijkse blog waarin ik je even meeneem in mijn ATF wereld. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb All-time Favourites opgericht. Deze week wil ik het graag met je hebben over maten; want ja, het is echt zo, size does matter!

Waar gáát dit over hoor ik je denken? Nou..gewoon over de maat van mijn tassen. Want mij wordt vaak gevraagd of ik nou echt altijd met een ATF shopper loop. Nou nee. Want er zijn zeker momenten dat een grote tas even helemaal niet nodig is. De tas die ik wel elke dag bij me heb, is de black croco bucket bag (39,95€). Dit is zo'n handig formaatje. Er past stiekem zoveel meer in dan je denkt. Hij is zwart, dus makkelijk te combineren. En gewoon ideaal als ik naar werk ga en niks anders dan de inhoud van die tas die dag nodig heb. Ik heb hier op kantoor natuurlijk overal grote shoppers liggen, dus als ik even boodschappen moet doen, ligt er hier altijd eentje klaar. Ook in mijn achterbak ligt altijd wel een shopper. Ook omdat ik natuurlijk langs de winkels ga om de collectie te laten zien. 

Maar naast dit handige buideltasje, hebben we in de collectie ook echt heel mooie uitgaanstasjes of fashiontasjes zoals ik ze liever noem. Tasjes die je elke dag kunt dragen, niet perse als je uit gaat, maar wel als je ergens heen gaat waar je alleen je sleutels, geld en telefoon nodig hebt en dus een grote tas even niet nodig is. 

Zoals deze week ging ik met mijn lief even een hapje eten bij een nieuwe Italiaan bij ons in de straat. Dan vind ik het natuurlijk wel heel leuk om iets van ATF te dragen, maar echt niet met een shopper in de hand dat ik naar een restaurant ga, nee dan is de Juul Bag echt heel mooi (vernoemd naar mijn nichtje Juliëtte) Dit nieuwe restaurant is van een echte Italiaan en hij had allerlei Italianen uitgenodigd en ging met mij en de Italianen op de foto. Zie je mij met de black croco Juul Bag op de foto? Mooi toch?

En gisteren ben ik naar de Vierdaagse geweest in Nijmegen. Dan vind ik het ook fijn om vrije handen te hebben in zo'n enorme mensenmassa. Dan is de Juul Bag ook ideaal want je kunt die "cross-body" dragen. Gisteren had ik de python Juul Bag bij me. Staat altijd leuk met een zwart/wit topje. 

Dus als size matters, dan pak ik een shopper en als size juist even helemaal niet 'mattert', dan pak ik een fijn kleiner tasje. Voor ieder moment een ATF tas! FIjn weekend allemaal!
Liefs Brechje

Brechje op de fiets met de bucket bag

Familie diner met de juul bag

Brechje met nichtje Juul

Juul bag aan een deur gehangen

Brechje met juul bag op de Nijmeegse Vierdaagse

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter