15 December 2017

Work in progress

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Benieuwd wat ik aan het doen ben hier op de foto?

Nou...ik ben vakantie aan het vieren! En ook al is vakantie sinds ik eigen baas ben, nooit meer helemaal vakantie, toch zijn ook daar gradaties in. Ik kan ATF moeilijk loslaten. Dat is niet alleen door de week en in het weekend thuis, maar dat gebeurt ook als ik op vakantie ben. De ene vakantie gaat het beter dan de andere vakantie. En ook gedurende een vakantie gaat het de ene dag beter dan de andere dag. 

Deze vakantie gaat het helemaal prima. Manon waakt over ons kantoor en de webshop en alles wat af moest zijn, heb ik voor mijn vakantie afgewerkt. Ik kan prima een week weg van de zaak natuurlijk. Ik ben lekker aan het genieten. Maar soms kan ik niet anders dan werk ook een beetje mee te nemen op vakantie.

Want een mooie zonnige bestemming is perfect om foto's te maken van de nieuwe ZOMER 2018 COLLECTIE! Daarom had ik de helft van mijn koffer gevuld met tassen. Ik kon niet de hele collectie meenemen natuurlijk. Ik heb 1 ochtend gebruikt om deze tassen te fotograferen en ik heb even gewerkt om deze blog te schrijven. Verder geniet ik volle bak van het heerlijke weer, de rust en van mijn lief. Daarom deze week een korte blog, maar wel heel veel lekkermakende foto's van de nieuwe collectie waar jullie nog exact 2 maanden op moeten wachten (ja dat is nog best lang). Op 15 februari '18 lanceren we de nieuwe zomercollectie online en in de winkels. Ik heb mijn favoriet al gekozen. Maar ik ben vooral heel benieuwd welke jij het leukste vindt? Laat je het me weten?

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje

en maar fotograferen!

Gold neoprene

Silver and gold

Luipaardsetje

Jute shopper S

Star bag

Palm shopper

 

...En? Welke vind jij het leukste? 

 

Reacties

Luipaard handdoek
Jeannette - 17/12/2017 - 12:34
Live the neopreen gold S en het setje animal print....
Hed - 17/12/2017 - 09:49
Luipaard blijft tot nu toe mijn favoriet kan niet wachten tot februari om de kleine shopper en strandlaken te bestellen.
Anouck - 16/12/2017 - 16:59
De luipaardhandoek voor bij Mn luipaardtas
Gabrielle - 15/12/2017 - 23:19
Ik vind die gouden en zilveren H E L E M A A L geweldig! "Gelukkig" nog 2 maanden de tijd om te verzinnen welke kleur het uiteindelijk wordt
Marielle - 15/12/2017 - 22:06
Prachtige tassen en heerlijk genieten van je vakantie!
Ik vind de zilveren errug mooi!!
Ben benieuwd 15 februari.
Fijne vakantie nog!
Annet - 15/12/2017 - 21:28

Laat een reactie achter