14 April 2017

We kunnen alle kanten op!

We kunnen alle kanten op!

Leuk dat je mijn wekelijkse blog leest! Ik probeer elke week een kijkje te geven in mijn All-time Favourites leven. Mijn leven dat op dit moment vooral draait om de wereld (lees: alle vrouwen) te veroveren met mijn handige maar vooral hele leuke grote shoppers! Ik merk dat ATF stapje voor stapje aan bekendheid wint, dat is natuurlijk echt heel tof, daar ben ik blij mee en daar werk ik hard voor, maar het allerleukste blijft toch echt, dat vrouwen oprecht heel blij worden van mijn tassen! Iedereen die een tas heeft van ATF weet wat ik hiermee bedoel! Hoe fijn is het dat er zoveel in die tassen past? Hoe fijn is het dat er een rits in zit en hoe fijn is het dat ie zo'n leuk printje heeft waardoor je er eigenlijk altijd leuk bij loopt met zo'n tas! En dan blijft het echt zo leuk om elke week zulke toffe foto's te mogen ontvangen van jullie, genomen ergens in de wereld met een ATF bag! Deze week viel mijn mond echt wagenwijd open toen ik deze in mijn mailbox ontving! (even naar beneden scrollen!). 

Wist je dat we met ATF in allerlei verschillende type winkels liggen. Ik denk dat het gros van de winkels waar we aan leveren een lifestyle/concepstore achtige winkel is. Het type winkel waar je naast een cactus, een kaars en een vest, ook een kop koffie kunt drinken bijvoorbeeld. Die zijn er tegenwoordig heel veel. Daarna komen de boetiekjes, de kledingwinkels waar ook accessoires verkocht worden. Dan hebben we nog de tassenwinkels waar je niets anders dan tassen kunt kopen. Dan hebben we nog www.chilla.nl dat is een bikiniwebshop. Overal passen we prima tussen met onze tassen en kunnen we dus echt alle kanten op!

Sinds deze week is daar nog iets nieuws bij gekomen. De Barre en Reformer Pilates studio PLTS in Amsterdam. De eigenaresse is Renee Vervoorn. Als je van mijn generatie bent, dan ken je haar misschien nog wel van TMF van vroeger. Ik heb Renée ontmoet een paar weken geleden tijdens het event van Friends of the Brands en toen bedachten we dat het eigenlijk best leuk zou kunnen zijn om de tassen bij haar te verkopen. Want de ATF shoppers zijn namelijk ook super ideaal als sporttas. Dus ben ik ze zelf even gaan afgeven deze week. Ik ben benieuwd of er nu meer studios zullen volgen als verkooppunt van ATF. Als het een beetje een stylish studio/sportschool is en de tassen kunnen er mooi worden neergezet, zeg ik Why Not? 

Verder heb ik deze week ontzettend zitten bibberen. Want wat is het weer koud! Net nu ik een klein beetje kleur op mijn gezicht en mijn voeten aan het krijgen was, wat zo mooi staat bij de ATF schoentjes, zakt het kwik ineens weer naar 10 graden. Niks geen blote voeten meer, maar gewoon weer sokken. bah. Lekker warm kreeg ik het gelukkig wel door de heerlijke avond met mijn vriendinnen deze week. Ik heb wederom asperges gegeten, nummer 2 dus, en mijn lievelingswijn gedronken, Belondrade met oranje etiket. Ik vroeg de meiden hun klein ATF spul op tafel te leggen, nou dit was het resultaat! Allemaal toilettasjes zoals je kunt zien. Heb jij er ook een van ATF?  

Hopelijk wordt het snel weer wat warmer in Nederland, want ik ga voorlopig nog niet op vakantie. Jullie wel? Koop dan wel op tijd je vakantietas he? Want volgende week vrijdag begint de Mei vakantie al! Nu is het weekend, een lekker lange! Geniet ervan.

Liefs Brechje

Camouflage shopper in de woestijn

Vier soorten sandaaltjes op het strand

Diverse ATF-items op tafel

Shopper python turquoise met toilettas

Brechje op vakantie met de grote shopper washed canvas Rose

Reacties

Leuk geschreven Brech. Ik zou willen dat ik zo kon. En ja de tassen van ATF zijn perfect voor vakantie en voor het strand en zeker om te sporten. In de kleedkamer van het golfen kwam ik er een tegen. Heb de mijne er bovenop gezet, maar geen foto gemaakt. Jammer
Lenny Hoeks - 17/04/2017 - 09:18
Weer een prachtig verhaal. Geniet er iedere week van. Respect voor jouw energie om iedere keer nieuwe ingangen te vinden om jouw prachtige artikelen op de markt te brengen.
Marjan baaten - 14/04/2017 - 22:58

Laat een reactie achter