24 March 2017

Van overleg naar overleg, uiteraard wèl in stijl!

Ook deze week weer neem ik jullie mee in mijn “bouwen aan een eign merk”-wereld! Voor degenen die hier nu voor het eerst zijn en niet weten wie ik ben; mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben in 2015 het merk All-time Favourites begonnen.

Deze week heb ik bijna elke dag wel een ‘overleg’ gehad. Maandag had ik een afspraak in de Harbour Club in Amsterdam met Friends of the Brands. Dinsdag heb ik ons magazijntje, vanuit waar wij de webshopbestellingen inpakken helemaal opgeruimd en nieuwe stellingkasten in elkaar gezet. Woensdag huurdersoverleg van het pand waarin we zitten en ’s middags zat ik met mijn coach Ole. Donderdag was Benjamin, mijn producent uit Hong Kong in Nederland om de nieuwe zomer 2018 collectie samen door te nemen en vanmorgen heb ik deelgenomen aan een SEO seminar in Amsterdam om de vindbaarheid van de website te optimaliseren. Met andere woorden, deze week stond niet echt in teken van tassen en het verkopen van tassen. Iedereen die denkt dat het glitter & glamour is, zo’n eigen merk, komt van een koude kermis. Het is aanpakken, hard werken en doorzetten en vooral ook heel veel dingen doen die je eigenlijk helemaal niet echt leuk vindt.

Daarom is het in zo’n week als deze, zo leuk als je wordt blij gemaakt door onverwachtse dingen. Zo kreeg ik deze week een email van Eefje. Ik ken Eefje niet, maar ze stuurde een email dat ze haar ATF zebra shopper heel mooi had opgehangen en had laten fotograferen in haar slaapkamer voor de verkoop van haar huis op Funda. (Voor wie wil kijken; het is foto 15 en 16) En dat ze hoopte dat ze haar huis hiermee snel zou kunnen verkopen ☺ te leuk toch? Word ik blij van. Ook kreeg ik een heel lief berichtje van Gerda vanuit haar vakantie op Curaçao dat ze zo blij is met haar shopper, met een heerlijke foto erbij. Ook werd ik deze week heel blij van de mooie Facebook weggeefactie die we samen hebben opgezet met het luxe verzorgingsmerk Nuxe en…weet je waar ik ook heel erg blij van werd? Het heerlijke weer in combinatie met mijn favoriet van dit moment, de shopper S met al die felle kleurtjes! (49,95€)

Maar de absolute klapper van deze week is het resultaat van de samenwerking met Lisa van www.dutchbloggeronthemove.com. Zij is op reis geweest naar St. Martin en heeft onze Palm Shopper meegenomen en heeft daar zulke mooie foto’s gemaakt. Mocht je even willen vluchten uit de dagelijkse sleur, klik dan even op de link en vergaap je aan de mooie foto’s die Lisa heeft gemaakt!

Geniet lekker van het weekend! En tot volgende week. Liefs x Brechje

De shoppers (strandtas groot) met sterrenprint in ons magazijn

All-time Favourites samen met Nude: weggeef-actie

Grote shopper python als strandtas op Curaçao

Kleine shopper Palm op het strand, strandtas 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter