27 October 2017

Talk to the camera!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week vertel ik over allerlei leuke foto momenten met mijn nieuwe liefde!

Vorige week liet ik jullie weten dat ik naar Parijs ging om inspiratie op te doen voor de nieuwe winter 2018 collectie en wat heb ik genoten daar! We hebben super geluk gehad met het weer en zijn de hele stad door gelopen. Voordat ik mijn tas ging inpakken voor dit weekendje weg, bedacht ik welke tas ik mee wilde nemen naar Parijs. Ik heb gekozen voor de kleine shopper black quilted en de kleine shopper bordeaux mesh

De bordeaux tas had ik opgevouwen en in de quilted tas gedaan. Mocht ik nou heel veel gaan kopen in Parijs, kon ik al die spulletjes in die andere shopper mee terugnemen. En tijdens dit weekendje weg is er een liefde opgebloeid tussen mij en de bordeaux shopper. Toen ik namelijk in Parijs incheckte in het hotel, liet ik mijn ingepakte quilted shopper op de kamer staan natuurlijk. Ik wilde niet alles eerst uit die shopper halen en dan die shopper gaan gebruiken om te gaan winkelen. Op dat moment was het verrassend genoeg, helemaal top dat ik die extra tas had ingepakt en kon ik die meteen meenemen de stad in. Ik heb er een paar leuke foto's van gemaakt in Parijs.

Terug in Nederland heb ik die bordeaux shopper niet meer losgelaten en heb 'm de hele week bij me gehad. Woensdag ben ik met mijn collega Manon naar een groot e-commerce event geweest in de Jaarbeurs waar ik mijn camera debuut heb mogen maken. En uiteraard ging mijn nieuwe liefde ook mee naar Utrecht. Ook mocht ze mee naar de supermarkt en overleefde zij haar eerste herfststorm! 

Mijn nieuwe liefde heeft veel camera's gezien deze week. Zie mijn fotodagboekje beneden. Heb jij nou ook zo'n fijne ATF shopper die je de hele week bij je draagt? Die je meeneemt van hot naar her? En zou je het leuk vinden om ook eens jouw fotodagboek met de ATF tas hier te laten zien? Stuur me dan even een berichtje op info@alltimefavourites.com en wie weet lezen we en zien we volgende week hier waar jij je ATF shopper allemaal voor gebruikt! 

Fijn weekend iedereen!

Liefs Brechje

Kleine Shopper

Kleine Shopper Parijs

Brech voor de camera

Kleine Shopper als boodschappentas

Kleine Shopper met stormy weather

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter