Spring je achterop bij mij :-)

  • Geplaatst op
  • Door Brechje
  • 2
Spring je achterop bij mij :-)

Spring je achterop bij mij :-)

Het is weer vrijdag avond en dus neem ik je zoals elke week weer mee in mijn All-time Favourites week. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb het grote tassen merk All-time Favourites (ATF) opgericht twee jaar geleden en houd jullie via deze blog elke week op de hoogte van de ontwikkelingen rondom ATF. 

Ik wil even beginnen met deze leuke foto die ik dinsdag maakte toen ik door Amsterdam fietste. Ik had met een vriendinnetje afgesproken om in Amsterdam West te gaan eten en toen ik vanuit kantoor via het Westerpark richting de Jan Evertsestraat fietste, kwam ik langs een geweldig uithang bord met een naam erop waardoor ik spontaan heel hard begon te lachen. Ik ben omgedraaid en heb er even een foto van gemaakt! Wie is zo briljant geweest om zijn/haar brood winkel of lunchtentje zo te noemen, dan ben je toch echt te geestig?Het zaakje was al gesloten, maar alleen al vanwege de humor van deze eigenaar vind ik dat iedereen hier een keer moet gaan eten! Bread Pitt --> hier moet je wezen! Lekker even lachen dus! Net zoals de hoofdfoto van deze blog ;-) 

Een paar weken geleden vertelde ik jullie over de vacature die er is binnen ATF. Deze week zijn er 3 sollicitanten door gegaan naar de laatste ronde en ik hoop volgende week de knoop door te hakken. Inmiddels zijn er meer dan 17 meiden op gesprek geweest. Dus ik ben blij dat het einde in zicht is. Hopelijk in de blog van volgende week kan ik jullie voorstellen aan de nieuwe ATF aanwinst!

Ook heb ik deze week weer super leuke foto's van allemaal happy ATF users mogen ontvangen. En deze week opvallend weinig strandfoto's, maar juist eens een supermarkt foto, een afzwemfoto en een city-shopping-trip foto. Als je ons gaat volgen op Instagram, dan kom je al deze leuke foto's wat sneller tegen dan op Facebook. Volg jij ons al op Instagram?

Ook zat ik deze week met mijn coach Ole. Elke twee weken komen wij samen en bespreken we de strategie. Zo zaten we deze week te brainstormen over mogelijke pay-offs/slogans voor ATF. Ik ben al een tijdje deze aan het testen: All-time Favourites: bags that fit your life. Het geeft aan dat de tas groot is, je hele leven past erin. Maar het drukt ook uit wat je er allemaal mee kunt doen; beachlife, travellife, shoppinglife. etc. Maar nu kwamen we op een nieuwe: All-time Favourites: Big Bags Big Plans. Nu wil ik jullie dus vragen wat je van beide slogans vindt! Laat je horen ajb! 

Vandaag moest ik naar mijn accountant in Brabant en dat heb ik gecombineerd met bezoekjes aan ATF klanten. Ik ben begonnen in Someren bij de winkel Inverno. De hele etalage stond vol met ATF shoppers, zo gaaf. En toen ik bij de voordeur kwam, stond daar een palmboom mij te verwelkomen met aan de tak onze palm shopper, hoe leuk? Daarna ben ik doorgereden naar Helmond. De winkel Iets Anders is verhuisd naar een nieuw pand en ook daar, meteen bij de voordeur, bots je tegen ATF aan. Dan voel ik me zo trots! En als laatste reed ik naar Deurne naar Van de Mortel en ook daar stond bij de ingang een complete ATF tafel. De foto die ik hiervan maakte was te laat om er nog een polaroid van te maken, maar dat laat ik volgende week nog even zien! Met andere woorden; ATF wordt super mooi gepresenteerd in alle winkels! #blij!

Nu lekker met de benen omhoog! WEEKEND! Geniet ervan en tot volgende week, Brechje

p.s. het witte goud is er weer! Ik heb de eerste asperges mogen proeven deze week! 
 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden