04 August 2017

Zegeltjes sparen 2.0 --> word jij ook ATFriend?

Yes, het is weer vrijdag dus tijd voor mijn wekelijkse blog. Elke vrijdag neem ik jullie mee in het avontuur om mijn eigen grote tassenmerk All-time Favourites succesvol op de markt te zetten. Deze week heb ik echt iets leuks te delen! 

Al maanden liep ik rond met de vraag hoe ik jullie ATF'ers kon belonen of verwennen? Sommigen van jullie hebben al meer dan 3x een bestelling geplaatst en behalve dat we het op tijd kunnen leveren, kunnen we zo weinig extra's doen. Er zijn er ook zoveel van jullie echte "brand ambassadors". Zij vertellen iedereen over hoe fijn de tassen zijn, geven de link van de webshop of geven iets van ATF kado aan iemand of geven een ATF giftcard

Soms word ik er gewoon verlegen van, nee verlegen is niet het juiste woord, dankbaar bedoel ik, dat als iemand zo enthousiast te keer gaat in de webshop. Dus ging ik nadenken over hoe ik dat nou kon belonen? Want ik wil dat iedereen die in de webshop komt en koopt, weet en voelt dat we blij zijn met haar! (of hem, mag ook :-) ) 

In mijn studententijd knipte ik nog de zegels uit de verpakking van de Senseo pads, haha. Om vervolgens blikken vol met zegels te hebben en ik heb er werkelijk waar nooit iets mee gedaan. Dus zegels sparen vond ik niet helemaal passen. Maar ik wilde wel zo iets achtigs verzinnen. Een soort zegeltjes sparen 2.0! En zo kwamen bij een spaarprogramma dat we ATFriends hebben genoemd. 

ATFriends is het spaarprogramma van All-time Favourites (ATF) en is onze manier om jou te laten weten dat we heel blij zijn met jou! In dit ATFriends spaarprogramma kun je punten sparen voor verschillende activiteiten op onze website, door bijvoorbeeld een account aan te maken, een aankoop te doen, of je vrienden te enthousiasmeren. Je kunt die punten inwisselen voor kortingsvouchers, dus hoe meer punten je verzamelt, hoe meer geld je bespaart in onze webshop. Leuk toch? Hoe word je ATFriend? Heel simpel; gewoon even een account aanmaken. (krijg je meteen BAM 200 punten!). 

We zijn nu heel druk bezig om iedereen die al een account heeft en ook al heel vaak iets heeft gekocht in de webshop, de gespaarde punten toe te kennen. Dat duurt even, maar het zal hooguit nog een week duren voordat je punten zult aantreffen op jouw bestaande account, als je die dus al hebt.  

Ik hoop dat jullie hier blij van worden! Dat is namelijk wel de hele opzet achter dit programma :-) . In de komende tijd gaan we dit programma nog verder uitbouwen en daar houden we jullie uiteraard van op de hoogte.  

DUS: maak een account aan HIER (vul ook even je geboortedatum in, dan krijg je op je verjaardag punten kado van ons) en begin vandaag nog met sparen! Ik ben heel erg benieuwd wat je hiervan vindt en hoop dat je hieronder even een reactie wilt achterlaten of op Facebook? Fijn weekend iedereen! 

Liefs Brechje

p.s. die leuke icoontjes heeft wederom Dominique gemaakt, leuk he? 

ATFriends locatie op de website

ATFriends: zo kun je punten sparen

ATFriends, hoe het werkt

ATFriends: Icons in the make!

 

Reacties

Wat een leuk idee!
Natascha - 05/08/2017 - 19:52
Hi
Mag ook wel! Ik ben ook blij als ik ATF heb gekocht EN gebruik.
Maar ik word OOK BLIJ als ik eens een keer iets in de sale kan kopen!!!
sanne diepstraten - 05/08/2017 - 19:20
Wat ontzettend leuk dat jullie dit doen en ook de naam vind ik leuk! Ik ben fan en vanaf vanavond ook friend! Ga zo door!
Marlies - 05/08/2017 - 01:14
@annemieke & Jolette. Helaas kom je alleen in aanmerking voor punten als je een account hebt en als je aankopen doet in de webshop of als je vrienden attendeert. Als je bij andere winkels een ATF item koopt kunnen we daar helaas geen punten aan toe kennen. Hoe dan ook: veel plezier met je ATF items!
ATF - 05/08/2017 - 00:54
Wat leuk bedacht ATFriend! Ik zou hier graag aan mee doen:-) Inmiddels heb ik drie van die geweldige ATF tassen, maar heb ze in de winkel gekocht. Hoe kom ik dan in aanmerking voor die punten?
Jolette - 05/08/2017 - 00:12
Vraagje.....superleuk die punten...maarrrr...ik koop graag in een winkel jullie product.....staat daar ook wat tegenover???
Annemieke - 04/08/2017 - 21:51

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »