02 November 2017

Something new is coming soon!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week heb ik BIG news!

Terwijl ik dit typ, giert het door mijn lijf! Ik vind het namelijk echt super spannend om dit aan jullie te vertellen! Over minder dan een maand gaan we voor ATF iets totaal nieuws op de markt brengen en voordat ik verklap wat het is, wil ik je eerst vertellen hoe we überhaupt zo ver zijn gekomen om dit te gaan doen!

Er zijn namelijk twee triggers geweest voor mij om hiermee aan de slag te gaan

1. Elk jaar met kerst/Sinterklaas en elk jaar met de verjaardag van mijn lief, zit ik weer met mijn handen in mijn haar. Wat moet ik hem nu toch weer geven? Wat geef je een man nou voor een leuk kado? Zeker als hij alles al heeft in mijn ogen? Voor vriendinnen heb ik echt duizenden leuke ideetjes voor kado's, geen enkel probleem, maar voor mannen? Vriendinnen vragen mij ook elk jaar om advies voor kado's voor hun man/vriend. "Brech weet jij niet nog iets?". Ik kom dan vaak ook niet verder dan leuke sneakers of weekendjes-weg en met de kerst toch weer met een geurtje, een kookboek of ook weer sneakers. Vanuit deze bittere noodzaak begon dus al iets te borrelen...maar de noodzaak was nog niet groot genoeg om daar echt mee aan de slag te gaan. 

2. Nee de noodzaak om er echt iets mee te gaan doen, kwam pas toen ik wéér zo'n leuke email kreeg van een enthousiaste ATF fan:

fanmail

Dus wat ben ik gaan doen? Ik ben een "limited edition" mannentas gaan ontwikkelen en heb de hulp ingeschakeld van niemand minder dan mijn eigen lief! Hij heeft een mode/textiel achtergrond en werkt zijn hele leven al in fashion en weet verdomde goed wat stylish is voor een man, moet ik zeggen. En hij weet de juiste materialen en kleuren te mixen. De tas is een combinatie van echt leer, washed canvas en katoen. Het formaat is exact hetzelfde als de grote ATF shopper, de voering is niet pink, maar kobalt blauw. Ook zitten er leren riempjes aan de tas zodat hij de tas iets meer 'rond' kan maken. Het resultaat is helemaal te gek en ik ben er zó blij mee! Ik kan jullie helaas nog niks laten zien! (of misschien toch wel?) 

Maar wat ik wel kan zeggen is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over wat je je vriend/man met de kerst moet geven dit jaar! Of je zoon, die net op kamers is gaan wonen en elk weekend met de vuile was thuis komt! Dat probleem tackelen wij voor jou! WANT: aan het einde van deze maand lanceren wij de ATF MAN bag! (99,95€) In twee kleuren; army green en navy blue; een stoere, sportieve en ook classy tas waar hij mee kan reizen, kan gaan sporten, weekendjes-weg, sauna etc! Precies op tijd dus voor Sinterklaas en kerst! 

Dus volgende zomer zien we weer graag foto's van jullie mannen, zoals we er zoveel hebben mogen ontvangen de afgelopen tijd, maar dan graag van jouw man/vriend met zijn eigen weekend/strand/sporttas aan de ene schouder en aan de andere mag hij de jouwe dragen :-) ! Hou onze social media in de gaten de komende weken. Want daar zullen we de eerste foto's laten zien! 

Fijn weekend! En laat me weten ajb wat je van de MEN bag vindt! Zou ik leuk vinden!

Jimmy met python tas

denim shopper bij vliegtuig

man met zebra tas

straks reist hij met zijn eigen tas! 

sneak preview man bag

 

 

Reacties

Wat een gave men’s bag!!! Super stoer, mooie materialen gecombineerd! Complimenten!
Super cadeau!
Lucienne Kolfertz-Ottens - 10/11/2017 - 19:48
Top! Wanneer komen de tassen sint is zo........
lola - 06/11/2017 - 11:02
Kan niet wachten !!
Menno van den Berg - 05/11/2017 - 08:01
Hi Brechje,
Wat een fantastisch idee en uitwerking! Zeker voor de jonge generatie van 30- en 40-tigers denk ik. Misschien een suggestie voor mijn zoon?!
Ik wens je heel veel succes, maar dat zal vast wel lukken.
Groetjes,
Toinny
Toinny Gründemann - 04/11/2017 - 13:34
Super leuk en zo mooi!
Maar ook erg handig ;-)
Gefeliciteerd....

Xoxo
chucky1012 - 04/11/2017 - 08:57
Wat ‘n fantastisch idee om een mannenlijn te gaan lanceren. Graag ook denken aan een leuke laptoptas met ruimte voor een schrijfblok en n portemonnaies... daar is mijn man naar op zoek en kan ik het hem kado geven!
Succes
Groet Annelieke uit Nijmegen
Annelieke - 03/11/2017 - 21:31
Eindelijk!! Heb hier 3 mannen thuis die ik ook zo'n geweldige tas gun. Heb er zelf 3 maar ze lopen echt niet met een roze of een luipaard print hahahaha. Ik kan dus niet wachten!!
Wendy - 03/11/2017 - 18:01

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »