28 July 2017

Santa came early this year!

Santa came early this year 

Ja daar ben ik weer en leuk dat jij er ook weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Elke week probeer ik je een kijkje te geven in mijn ATF week en je mee te nemen in mijn avontuur om van All-time Favourites HET leuke handige multifunctionele grote shopper merk te maken!

Deze week was een heel drukke week. Ik ben blij dat Manon er is en dat zij zich stort op het B2C gedeelte van ATF en ik daar helemaal geen omkijken meer naar heb, zodat ik me nu even kan storten op de collecties. Alles loopt door elkaar op dit moment. Heel onrustig, maar dat is altijd in deze periode. Afgelopen dinsdag is de boot vanuit het Verre Oosten aangekomen in de haven van Rotterdam. Aan boord is 1 container waar mijn tassen in zitten. En juist de tassen die daar nu in zitten, zijn de tassen waar veel van jullie op zitten te wachten; namelijk zebra shoppers, white/python shoppers, toilettasjes in alle dierenprints en camouflage shoppers. Ik was bijna in staat om naar Rotterdam te rijden en ze zelf van die boot af te halen, maar dat kan niet. Eén voor één gaan die containers van boord en ergens onderaan zat die van ons. (zie foto) En daarom hebben we vandaag pas aan het einde van de dag de nieuwe spullen binnen gekregen ipv gisteren. Heel irritant dus.

Ook winkels zijn aan het wachten op deze spullen, want zij hebben orders bij ons uitstaan. Ook hebben we een super leuke abonneewerf met het tijdschrift KEK Mama.  
Maar niet alleen maar stress deze week. Ik had namelijk super leuk bezoek deze week uit Hong Kong. Onze producent was in Nederland en kwam even bij ons langs in de showroom. Zijn naam is Travis en hij regelt alles voor ATF in Hong Kong. Vorige zomercollectie heb ik zelfs een tas naar hem genoemd, de Travis Bag. Mocht jij deze tas hebben gekocht vorig jaar; dan weet je nu waar die naam vandaan is gekomen. Leuk toch? Ook had ik een gezellig dineetje met Jennifer deze week. Zij was de allereerste die ik ooit heb aangenomen bij ATF. Ook al zijn we al heel wat jaren geen collega's meer, we gaan nog steeds eens in de zoveel tijd samen eten gezellig.

En vanmorgen was het alsof het kerstmis was. Santa came early this year. De samples van de nieuwe zomercollectie zijn binnen. Op de foto's zie je nu dus al wat we volgende zomer allemaal in de collectie zullen hebben. Als die dozen binnenkomen en we gaan ze uitpakken voelt het alsof het Sinterklaas of Kerst is. Heerlijk! Ik heb mijn favoriet voor volgend jaar al gekozen. Jullie moeten er nog even op wachten. Maar niet getreurd; over een maand komt de najaarscollectie binnen en gaan we de website omgooien van zomer naar herfst en kun je alle te gekke nieuwe stijlen gaan bewonderen. Ik hoop dat je van zwart en bordeaux houdt :-)

Fijn weekend! Liefs Brechje

Boot vol containers

Bezoek uit Hongkong in the office

Brechje met haar vakantietas de Travis Bag

Brechje en Jennifer, eerste personeelslid

Brechje op kantoor met de zomercollectie 2018


Reacties

In welke maand komt t nieuwe zomercollectie in de webshop?
Claudia Dings - 02/09/2017 - 14:55
Wanneer komt de nieuwe collectie binnen ??
Claudia Dings - 22/08/2017 - 13:26
Ik houd niet van zwart en bordeaux:(
Zijn er ook tassen die nu op de site staan die in de collectie blijven?
Sanne - 30/07/2017 - 12:23
Top om te lezen en ook herkenbaar (iets met geduld) Enjoy it all en ook ik kan niet wachten op al het toffe nieuwe materiaal!
Chantal - 28/07/2017 - 22:28
Zilver, glitter en groen! Keuzes, keuzes! Of gewoon allemaal!
Linda - 28/07/2017 - 21:22
Oh ik weer al welke ik wil, de zwarte glitter!!!
Maar moet nog een maand geduld hebben
Judith - 28/07/2017 - 17:54

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »