10 March 2017

Sandal love: from boss to beach to bar!

Sandal love: from boss to beach to bar!

Deze week wil ik jullie vertellen over de leuke sandaaltjes die we in de collectie hebben! Oh ja, ik vergeet me voor te stellen. Voor degenen die niet weten wie ik ben; mijn naam is Brechje Gondrie en in 2015 heb ik All-time Favourites (ATF) opgericht. In mijn wekelijkse blog houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom mijn merk!

Als het goed is heb je deze week op Facebook al wat posts voorbij zien komen van de nieuwe zomersandaaltjes van ATF. Ikzelf ben natuurlijk helemaal fan en wil jullie graag vertellen hoe deze in de collectie terecht zijn gekomen. Officieel heten deze sandaaltjes "huaraches" en komen ze oorspronkelijk uit Mexico. Hier lopen ze al honderden jaren op deze traditionele leren sandaaltjes. Je kunt het een beetje vergelijken met onze klompen. Niemand kende deze schoentjes. Pas in de jaren '60 werden ze "hip" doordat de hippies in die tijd hierop werden gezien. Deze leren schoentjes pasten helemaal bij de look & feel van de hippies destijds. Met twee vingers in de lucht, peace, een haardbandje om en een zwierige jurk was dat de look die deze schoentjes helemaal hot maakte.

Toen ik in 2015 een leuk zomerschoentje wilde toevoegen aan de collectie, kwam ik in eerse instantie terecht bij espadrilles. Nog steeds zouden ook deze leuk passen bij onze collectie, maar ik vond en vind nog steeds dat je espadrilles overal ziet. En dat vind ik niet leuk. Ik wilde iets anders. Deze zoektocht bracht me bij de huarache sandaaltjes. Ik vond ze meteen helemaal te gek! Het enige dat ik niet mooi vond, was de zwarte zool. Dat maakte de schoentjes zo "zwaar". Uiteindelijk heb ik een fabriek gevonden die deze schoentjes voor mij wilde maken met witte zooltjes. De allereerste ATF huaraches waren in de kleuren pink, wit en zwart. De kleuren van ons logo. Vorige zomer hebben we ze weer in deze drie kleuren uitgebracht. En deze zomer hebben we daar 2 nieuwe kleuren aan toegevoegd: geel en khaki PLUS er is een nieuwe variant gemaakt; de prima ballerina, zoals ik 'm noem. Dit is een suede variant, met touwtjes die je om je enkel kunt knopen in zwart en cognac. 
 
De shoppers van ATF zijn multi functioneel, daarom wilde ik schoentjes aan de collectie toevoegen die dat ook zijn en die je èn naar je werk aan kunt, maar ook na je werk aan kunt houden voor een borrel of picnic! From boss, to beach, to bar :-) 
Welke vind jij het leukste? De huaraches of de prima ballerina's? 

Benieuwd naar de hele collectie? kijk even hier. Fijn weekend, liefs Brechje

Sandaaltjes van ATF

Huarache sandaaltjes Pink

White Huarache sandaaltjes

Huarache sandaaltjes khaki

Schoentjes: prima ballerina

Sandaaltjes op het strand 
Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter