23 June 2017

Ready for summer?

Ready for summer? 

Woensdag 21 juni is officieel de zomer begonnen en ik ben benieuwd of jullie er klaar voor zijn? Het was afgelopen weken natuurlijk al super lekker weer en ik ga er daarom vanuit dat jullie toen al nagels, benen, oksels etc netjes hebben verzorgd :-). Dus daar hoef je niet meer aan te denken. Maar zijn ook de vakantiespullen al gekocht? Zonnebrand, strandtas, reistas, handbagage, etc? Omdat ik zelf deze zomer niet op vakantie ga ben ik heel benieuwd waar jullie allemaal naartoe gaan?! 

Werken in fashion betekent namelijk dat het vrij lastig is om in de zomer, het hoogseizoen, op vakantie te gaan. Want de zomervakantie begint op het moment dat het pre-order seizoen voor zomer 2018 begint. (dat geldt voor alle merken --> in deze periode kopen winkels hun zomer '18 collecties in) Van 1 augustus tot en met 30 september kunnen alle winkels hun zomer 2018 orders bij ons plaatsen, zodat deze 1 oktober naar de fabriek kunnen de orders, het in productie kan, dat duurt zo'n 60 dagen en dan gaat eind december de container op de boot en leveren we in februari 2018 al deze orders uit. 

In de aanloop naar deze periode, komen in juni en juli de eerste samples binnen, deze moet ik dan checken en controleren, is de kleur goed, vind ik het printje leuk genoeg, etc en dan verwacht ik ergens eind juli de nieuwe zomer '18 collectie hier in Amsterdam. Dan maken Manon en ik "salesmen sample packs"; in Noorwegen, Italie, Zwitserland, België en Griekenland zitten onze agenten en distributeurs en zij ontvangen zo'n pakket. Hier zit de nieuwe sample collectie in van zomer 2018 en een collectieboek waarmee ze de collectie ook in boekvorm kunnen tonen aan hun lokale winkeliers. En dan kunnen ze dus 2 maanden lang knallen en verkopen en geven ze eind september al hun orders door aan mij. (voor degenen die niet weten wat een sample is; dat is een monster of een prototype).

Gelukkig met zomers weer zoals nu is het helemaal geen straf om in Nederland te blijven. En ik hoop gewoon weer dat ik heel veel jaloersmakende foto's van jullie zal ontvangen op de leukste plekjes in de wereld met uiteraard je ATF shopper deze zomer! Ik daag jullie uit! Hieronder een paar voorbeelden van foto's die ik deze week weer heb mogen ontvangen van vakantiegangers met hun ATF shopper. 

Verder heb ik deze week met mijn coach Ole het eerste halfjaar van 2017 geëvalueerd en hebben we vooruit gekeken naar de tweede helft van het jaar. Super fijn dat hij zo op de cijfers is. Dit is voor mij super leerzaam en hij dwingt mij hiermee bezig te zijn. (het liefste ben ik namelijk met heel andere dingen bezig) Ook had ik een heel leuk event deze week voor vrouwelijke ondernemers, waar Astrid van Me & Mats mij voor had uitgenodigd. Samen hebben we na afloop nog even een wijntje gedronken MET onze leuke ATF schoentjes aan! 

Mocht je binnenkort op vakantie gaan; denk er dan aan dat je op tijd een ATF shopper aanschaft die niet alleen fijn is voor het strand, maar ook als handbagage of boodschappen tas, koop er een leuk strandlaken bij EN als je nou echt niet weet wat je met je vakantiegeld nog meer moet aanschaffen, koop je er ook nog die leuke schoentjes bij! :-) 

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje

Camouflage shopper als handbagage

Een happy user met luipaard shopper op vakantie

Strandtas Sailor bij een strandtentje

Quinty met de grote shopper Luipaard op Ibiza


Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »