21 April 2017

Proost op het weekend!

Proost op het weekend!

elke week als ik er even voor ga zitten om de blog te schrijven, lijkt het net alsof ik gisteren de laatste blog schreef. Wat vliegen die weken toch voorbij. Dat komt denk ik ook omdat de weken zo bomvol zitten. En ja, ook hier geldt; time flies when you're having fun! Het is echt zo, ik heb er zoveel plezier in om aan mijn eigen merk te werken! En gelukkig niet lang meer alleen (sinds 7 feb moest ik weer even alleen de kar trekken) want ik heb eindelijk die top online marketeer gevonden! Het heeft me ruim 2,5 maand gekost de juiste te vinden en eind Mei gaat ze beginnen, haar naam is Manon! Blij mee. 

Het was goed te merken dat het lange Paasweekend niet echt zonnig was, zelfs koud. Want jullie hebben in plaats van lekker in het zonnetje lekker lang te paasbrunchen, massaal met de ipad op de bank, onder een dekentje ATF shoppers zitten te bestellen. Waar ik dan natuurlijk heel blij van word en ik kon dus dinsdag met een volle achterbak, uiteraard in stijl met luipaard shopper, de pakketjes naar het postkantoor brengen. 

We hebben binnen ATF eigenlijk 2 peilers; de business-2-business peiler, dat is het leveren aan winkels in binnen en buitenland. En de business-2-consumer peiler, het rechtstreeks leveren aan de consument via de webshop. Dat laatste wordt straks Manon haar verantwoordelijkheid. Het B2B gedeelte is voor mij. En binnen dat hele 'leveren aan winkels', zijn de winkels in het buitenland natuurlijk ook erg belangrijk. In Noorwegen, Italië, Griekenland en Zwitserland werken we samen met distributeurs. Zij zijn lokaal verantwoordelijk voor de verkoop van ATF. Maar in bijv Spanje hebben we geen distributeur en gaat de verkoop rechtstreeks via mij. 

Nu heb ik in '99 in Barcelona gestudeerd en is Spanje mijn lievelingsland binnen Europa en komt ook nog eens mijn lievelingswijn Belondrade er vandaan. Dus als ik telefoontjes of emails krijg vanuit Spanje gaat mijn hart echt harder kloppen. Deze week was dat de winkel 1001Atmosphera die belde, een prachtige conceptstore uit Madrid. Of we extra voorraad hadden want de tassen die ze hadden besteld op de beurs in Parijs waren allemaal al uitverkocht! Zo tof! Wat ze vooral heel goed verkopen zijn de washed canvas shoppers, zoals de oud roze. Ook mailde Dr. Bloom uit Barcelona, zij hebben de schoentjes ingekocht met de vraag of we de gele sandaaltjes nog op voorraad hebben. Èn mailde Suite uit Ibiza wanneer de camouflage shoppers weer terug op voorraad komen! Een vreugdedansje heb ik deze week een paar keer gemaakt.

En dat brengt me meteen bij het volgende. Bewegen, dansen, sporten is voor mij heel belangrijk. Ik word er blij van. Ik combineer allerlei sporten en probeer 2 à 3x per week iets te doen. Op zondag is dat altijd hardlopen. Om de paar maanden ren ik een run en 14 mei doe ik dat weer. Deze keer ren ik 10K voor ALS. De ziekte ALS is verschrikkelijk en er is nog veel te weinig bekend over de oorzaak ervan. De organisatie van deze run heeft iedere deelnemer gevraagd geld in te zamelen door je te laten sponsoren. Heb je een euro, of 2 of 3 of 5 of welk bedrag over in je portemonnee en wil je dat aan een goed doel schenken? Sponsor mij dan via deze link: https://www.alslenteloop.nl/actie/brechje-gondrie en maak je donatie rechtstreeks over naar ALS! 

Nu is het dan eindelijk weekend! Hopelijk gaat de temperatuur snel wat omhoog, kunnen de sokken en jassen weer uit en kunnen we lekker in de zon het glas heffen. Proost op een heerlijk weekend voor jullie!

Liefs Brechje

Brechje met de filmcrew en biertjes

In de fiat 500 naar het postkantoor om alle tassen af te geven

Etalage van de winkel1001 sprookjes in Madrid

De winkel Dr. Bloom in Barcelona

De shoppers van All-time Favourites liggen ook in het verkooppunt op Ibiza

Brechje tijdens een run voor ALS

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »