12 May 2017

Omring je met de beste!

Omring je met de beste! 

Het is weer vrijdag, dus tijd voor mijn wekelijkse blog. De blog waarin ik je elke week een kijkje probeer te geven in mijn All-time Favourites (ATF) wereld. Oh ja, voordat ik het vergeet, mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb ATF opgericht. 

Als het om ideeën gaat, stroom ik vaak helemaal over. Mijn hoofd staat eigenlijk nooit uit en ik kan van allerlei indrukken, mensen of foto's heel snel inspiratie krijgen voor ATF. Vaak is dat super leuk, maar soms ook heel erg onrustig, zeker als je al die ideeën wel in je hoofd hebt, maar niet op papier kunt zetten, laat staan op een scherm. Ik ben alles behalve handig met computers of tekenprogramma's. En daarom is het super belangrijk voor mij, nee; super essentieel, dat ik met iemand samenwerk die al die ideeën mooi kan omzetten in een design, schets of tekening die ik weer kan doorzetten naar de fabriek. En omdat het dus essentieel is, omring ik me met de beste. Mag ik je even voorstellen, zonder hem geen ATF; Dominique Latoel. (hier op de foto naast mij met zonnebril)

Ik ken Domi al ruim 15 jaar of zo, maar werk pas 8 jaar met hem samen. In 2009, toen ik net een nieuwe showroom opende in het World Fashion Centre zijn we heel intensief gaan samenwerken. In die tijd ben ik mijn bedrijf All-time Favourites gaan noemen en was het eerste dat Domi voor mij maakte, het logo van ATF. Ik liep al lang met de naam All-time Favourites rond en een goede vriend van mij zei, hé, als je dat afkort dan is dat ATF en ATF is in Amerika een soort zusje van de FBI. Ik had nog nooit van de ATF gehoord, heeft verder ook totáál niks met mijn ATF te maken, maar ik ging het googlen en tja..dan begrijp je misschien een beetje hoe het logo van mijn ATF is ontstaan! (klik op de roze ATF, dan zul je het zien)

Domi is ontzettend creatief, eigenlijk is zijn handschrift "street"; ruig, hoekig en mannelijk, (hij werkt o.a. voor Nike, Adidas, Patagonia, Coolcat, etc) maar omdat we elkaar al zo lang kennen en omdat vanaf dag 1 dat ATF bestaat, hij er al bij betrokken is, spreekt hij ook de roze, vrouwelijke "ronde" ATF taal. Hij snapt wat ik in mijn hoofd heb, waar ik heen wil met ATF en staat altijd voor me klaar. Zelfs terwijl ik, na zoveel jaar, nog steeds niet al mijn vragen in 1 email zet, maar 20 emails achter elkaar stuur met 20 ideeën. Wat hem mateloos irriteert hihi. Toch is hij er altijd. Vooral als ik hem echt nodig heb, je kent het wel, met van die last-minute dingetjes, zoals laatst, toen ik hem vroeg of hij van die mini tasjes voor me wilde ontwerpen. "wanneer heb je het nodig Brech?" ...."nu meteen". En dus had ik mijn mini tasjes op tijd!

Je hebt geen idee hoeveel dingen ontworpen zijn door Dominique en ook deze leuke polaroidjes maakt hij elke week, met vrouwenhandschrift op mijn verzoek :-)! Kijk maar eens.

Mijn tip, als je iets zelf niet kan, wat wel mega belangrijk is voor je bedrijf, merk, werk, huis etc, omring je dan altijd met de beste, dat betaalt zich namelijk altijd uit! Tot volgende week! Liefs Brechje

Het eerste ATF logo

Hangtag aan elke tas

Kleine shopper denim black

All-time Favourites strandtas

De tasjes waar de sandaaltjes in worden verpakt

De beurs wand

De kleine shopper Palm op het strand, ideaal als handbagage en strandtas

Het cocosnoot printje

De leuke mini tassen


Reacties

Wat n held! En wat leuk dat je hem ih zonnetje zet in deze blog. Meer dan verdiend!!
Judith - 13/05/2017 - 21:35

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »