03 March 2017

My 2 all-time favourites

Afgelopen woensdag, 1 maart, vierde ik mijn 11e verjaardag als zelfstandig ondernemer. ELF jaar! Elf jaar geleden, op 1 maart, startte ik officieel mijn eigen bedrijf. Dat ik ooit eigen baas zou worden dat had ik altijd wel in mijn hoofd. Maar niet in deze branche. Na mijn studie Bedrijfscommunicatie aan de universiteit van Nijmegen wilde ik een eigen communicatie adviesburo of zo gaan oprichten. Maar goed, alles ging helemaal anders. In 2003 ging ik voor mijn eerste baas werken, een agentschap in tassen, schoenen en sieraden. Drie jaar later startte ik mijn eigen agentschap, ook in schoenen en tassen.

Ik denk dat ik zo rond de kerst 2005 tegen mijn ouders moet hebben gezegd dat ik mijn eigen bedrijf ging beginnen. Het zou ook zo kunnen zijn geweest dat ik dit 20 dagen voor de oprichting heb medegedeeld. Ik vergeet namelijk geregeld (als solist) dingen mede te delen. Maar goed, het doet er ook niet toe wanneer of hoe ik het heb gezegd. Wel hun reactie. Die doet er wel toe. Mijn 2 all-time favourites, pap en mam, stimuleerden mij direct om dit avontuur aan te gaan. "Heb je er goed over nagedacht en heb je een goed plan Brech? Ja? Top, dan moet je er voor gaan!" 

Ze hebben me altijd gesteund en geënthousiasmeerd om door te zetten. Ze hielpen mij om beurzen op te bouwen en financiële plannen te maken. Ook toen ik in 2014, na 8 jaar, eigenlijk niet meer door wilde met mijn agentschap en ik heel hard na aan het denken was om toch weer terug te gaan naar "mijn vak", luisterden ze en mocht ik even bij ze op schoot kruipen. Toen ik 2015 het roer helemaal om gooide en mijn agentschap omruilde voor mijn eigen merk, All-time Favourites, waren ze er wéér, of eigenlijk nog steeds. 

Ze hebben me geleerd dat het beklimmen van bergen alles behalve makkelijk is, maar dat hard werken zal worden beloond (met méér dan alleen een mooi uitzicht). Daarom deze week een blog speciaal voor mijn lieve ourders! 

Fijn weekend allemaal!

Liefs Brechje

Brechje met haar ouders in 2006

Helpen op de beurs in januari 2013

Brechje liggend bij haar moeder op schoot

Gezinsfoto, samen de berg beklimmen in '85

Reacties

Wat een lieve ouders
Susan - 12/03/2017 - 12:16
Zo zie je maar, je weet nooit hoe je leven zal lopen. Gefeliciteerd met je prachtige bedrijf. Zelf gedaan. Heb ik bewondering voor.
Marjan baaten - 04/03/2017 - 09:07
Waar een wil is, is een weg.
Ben ook supertrots op mijn dochter * Mascha *
Nog vele jaren succes
Annemieke - 03/03/2017 - 22:31

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »