28 April 2017

Miss Nederland, Isa Hoes en Willem

Miss Nederland, Isa Hoes en Willem

Leuk dat je ook deze week weer mijn blog leest; de wekelijkse blog waarmee ik je een kijkje wil geven in mijn leven, droom en missie om mijn merk All-time Favourites groot te maken. Oh ja, mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb begin 2015 het grote tassen merk All-time Favourites opgericht. 

Ik vond het maar een rommelig weekje deze week. Op woensdag avond was het al ineens weekend, maar vrijdag ochtend ging toch gewoon de wekker om 7 uur en zat ik vanmorgen weer braaf achter mijn computer om vervolgens om 18 uur opnieuw de deur achter me dicht te trekken met een weekend-gevoel. 

Maar het was ook weer een super leuke week. Het is duidelijk dat iedereen in Nederland vakantie heeft (behalve ik haha). Ik heb echt èlke dag in mijn outlook, whatsapp, hotmail, facebook en Instagram foto's mogen ontvangen van allemaal happy ATF users ergens in de wereld in de zon. 99 van 100 x word ik oprecht helemaal blij van al die te gekke foto's van ATF shoppers in de zon, op het strand, op de mooiste plekjes. Maar om eerlijk te zijn, wenste ik woensdag, toen ik in de auto zat en er een hele hagelbui over me heen kwam, dat ik zelf zo'n mooi uitzicht had en baalde ik van de Nederlandse kou. Gelukkig duurde dit moment niet lang, want ik ontving de allereerste foto van de sterren hammamdoek in gebruik! 

Ik heb in een vorige blog verteld hoe dit prachtige strandlaken ontwikkeld is. En ik heb 'm natuurlijk al een paar keer in mijn handen gehad voordat ie naar de winkels ging. En als je dan een foto ontvangt van iemand die deze handdoek heeft gekocht en er een te gekke foto van maakt, ja, dan ben ik blij met het resultaat. Kijk nou zelf naar deze foto vanuit Marbella?! Tof toch? Ook ontving ik foto's vanuit Egypte, Curacao en toonde Isa Hoes hoe blij zij is met haar python shopper. Leuk!

Woensdag reed ik dus door die hagelbui en was op weg naar Voorthuizen. Ik had daar namelijk een afspraak bij het hoofdkantoor van Hannah. Voor wie niet weet wat dit is; Hannah is het Nederlandse merk dat staat voor huidverbetering. Ik had daar een afspraak met Monica van Ee, de eigenaresse van Hannah en Kim Kötter, de eigenaresse van Miss Nederland om een mogelijkse samenwerking te bespreken. Twee no-nonsense ondernemers. Ik vind het altijd super interessant om ervaringen aan te horen van vrouwelijke collega ondernemers, over hoe hun weg is gegaan en waar zij tegenaan zijn gelopen. Over de inhoud van deze meeting vertel ik binnenkort meer!

Gisteren was een heerlijke vrije Koningsdag en heb ik de eer gehad Willem een kusje te geven. Nu is het dan echt weekend en doe ik even niks. Maandag is het namelijk druk; de orderdeadline van de winter 2017 collectie is dan, wat betekent dat ik alle orders van alle landen bij elkaar moet voegen om zo 1 grote order te plaatsen bij de fabriek. Ik zal jullie volgende week wat foto's laten zien van wat jullie kunnen verwachten in de komende winter collectie!

Omdat het zo koud is buiten, heb ik geprobeerd om thuis maar een beetje zomer te creëeren. En ja, ook dan kies ik dus voor pink! I love PINK :-) 

Fijn weekend iedereen! Groetjes Brechje

Brechje op Koningsdag

ATF strandlaken en toilettas op Marbella

Luipaard shopper als strandtas op vakantie

Shopper en toilettas denim blue op het strand van Curaçao

Isa Hoes met de grote shopper Python Naturel

Pink flowers

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »