27 November 2017

Mijn redder in nood

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en deze week vertel ik dat niet alles op rolletjes liep in de aanloop van de lancering van de ATF MAN Bag, maar...gelukkig kwam er een redder in nood!

Vol trots presenteer ik jullie de ATF MAN Bag! De allereerste limited edition ATF tas voor mannen! Afgelopen maandag kwamen dan eindelijk de allereerste twee tassen binnen uit de officiële productie, eentje in het groen en eentje in het blauw. En ik voelde me toch trots! Het materiaal is helemaal zoals ik het wilde hebben, de kleuren zijn top, het leer is zo mooi afgewerkt en ook het logootje is subtiel.

Meteen moest ik maandag naar de studio om die 2 tassen te laten fotograferen. Je kunt pas gaan fotograferen als je de echte eindproducten hebt. En omdat ik niet exact wist wanneer deze twee tassen aan zouden komen (alles liep ui) kon ik geen afspraak vooraf boeken in de studio. En toen ik maandag belde, hadden ze geen tijd. Paniek. Wat nu? We fotograferen de tassen altijd op dezelfde manier en onze vaste fotograaf hoef ik dus niet meer vooraf te informeren. Maar nu moest ik dus op zoek gaan naar een andere fotograaf die wel tijd had.

Gelukkig kon ik via via een andere vinden en heb ik de tassen daar af kunnen geven en de fotografe verteld wat er precies op welke manier moest worden vastgelegd. Het resultaat is helemaal te gek geworden. Toen ik woensdag de foto’s binnen kreeg, kon ik ook dat met een gerust hart afstrepen van mijn to-do lijstje. 

Ik was helemaal happy woensdag, alles ging op rolletjes. De planning was misschien wel heel erg strak, misschien zelfs te strak, maar het leek alsof ik de wind in de zeilen had. YES! Totdat ik donderdag ochtend wakker werd. Toen ik beneden kwam en mijn telefoon pakte, kreeg ik verschrikkelijk nieuws; alle tassen zouden namelijk maandag a.s. naar Nederland worden gevlogen zodat we ze donderdag ochtend zouden inpakken naar iedereen, met levering 1 december; precies op tijd voor Sinterklaas avondje. Maar…slechts een deel is af, er is vertraging in de productie. Het andere deel komt pas een week later aan in Nederland, NA sinterklaas op 8 december.

Dan kan ik je zeggen, dan zakt alles onder je voeten vandaan. Denk je dat je alles onder controle hebt, zijn de foto’s klaar, is de website klaar, maar ontbreekt het belangrijkste: de tassen…althans, niet alles is er en niet alles is er op tijd. Ja, dan zakt de moed je echt in de schoenen.

Dus. Als je persé de ATF MAN Bag nodig hebt voor Sinterklaas avondje; shop dan snel. Want we hebben maar een beperkt aantal dat op 30 november kan worden verstuurd. Als je geen haast hebt en je de tas pas na Sinterklaas wil geven of pas met de kerst, geen paniek, dan sturen we de tas op 8 december of later naar je toe! Sorry als we niet iedereen kunnen bedienen deze keer. Ik heb echt mijn best gedaan om alles goed te regelen, maar het is me niet gelukt en daar ben ik goed ziek van.

Gelukkig was hij er wel. Hij die alles even helemaal goed kon maken, mijn redder in nood. Want wat doe je als je je ziek voelt? Juist dan ga je naar de dokter.…Dokter Simon heeft mijn hele week weer goed gemaakt. En kijk dan hoe tof de tassen Rick Engelkes staan! Die moet jij toch ook hebben voor jouw man, vriend, zoon, etc? Ik ben in ieder geval weer helemaal opgeknapt. Mijn weekend kan niet meer stuk.

Liefs Brechje

Rick Engelkes

Rick Engelkes

Tas kun je ook kleiner maken

Happy Brech

 

Reacties

Top blog!
ole van der straaten - 27/11/2017 - 13:11

Laat een reactie achter