18 August 2017

Love from Oslo

Na de teleurstelling van vorige week met de schoentjes, was ik deze week helemaal klaar voor leuke dingen! En dat kwam mooi uit, want ik mocht zondag naar Oslo vliegen! Oh ja, voordat ik vergeet mezelf eerst even voor te stellen; mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb ATF opgericht en elke week schrijf ik deze blog om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom ATF. 

Ik vloog naar Oslo om onze Noorse distributeur op te zoeken. Haar naam is Mette. En hoe wij elkaar hebben mogen leren kennen is een leuk verhaal. Een vriendin van haar was vorige zomer op vakantie in Spanje en kocht daar onze luipaard shopper in een leuk strandwinkeltje in Marbella. Bij terugkomst liet die vriendin haar die tas zien en BAM, Mette was meteen helemaal verliefd. 

Tja, wat ga je dan doen tegenwoordig; zoeken op social media. En zo kwam Mette op onze Instagram account terecht en zag daar allemaal leuke tassen en vrolijke feel good foto's en dacht; dit merk wil ik naar Noorwegen halen! En ze stuurde mij een email. Mocht je zelf een bedrijf hebben, onderschat dan niet de kracht van social media! Wij zitten met ATF op FB en op Instagram en we richten ons met beide pagina's op de consument. Maar ook potentiële partners zijn daar actief en moeten ook op die pagina's enthousiast worden. Nieuwe winkels bereiken we via social media, maar dus ook buitenlandse partners.

Deze zomer heeft Mette ATF op de Noorse markt gelanceerd en met succes. Ik associeerde Skandinavië eigenlijk vooral met strak design en weinig printjes, maar niets is waar; camouflage print, luipaard print, python print, juist die versies van onze tassen heeft ze goed verkocht daar. Grappig toch? 

Deze week is Norwegian Fashion Week en ook All-time Favourites stond daar dus met Mette. Zondag heb ik geholpen in de stand en 's avonds heeft ze me meegenomen de stad in. Ik was al 1x in Oslo geweest maar duidelijk helemaal aan de verkeerde kant van de stad, want ze liet me zoveel moois zien! Het was heerlijk weer en tot mijn grote verrassing ligt Oslo dus aan zee?!?! Oeps. Ja dat er water in de buurt was wist ik, maar aan zee? Topografie heeft me nooit heel erg geboeid, dat is duidelijk, haha. Maandag heb ik ook nog op de beurs geholpen en 's avonds vloog ik weer terug. Met natuurlijk mijn ATF schoentjes (ze zijn nog steeds in de sale!) en tassen bij me! Ben jij wel eens in Oslo geweest? Was je ook zo verrast?

Fijn weekend allemaal. En volgende week moet je ook echt weer even de blog lezen, want heel veel leuks is coming up! 

Liefs Brechje

Brech bij Norwegian Fashion Week

brech bij het water

Oslo uitzicht

map Oslo

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter