15 September 2017

La La Leopard

YES! Het is weer weekend en dus tijd voor mijn wekelijkse blog. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb All-time Favourites opgericht en ik vertel je elke week wat mij zo al heeft bezig gehouden! 

Deze week moet ik het met jullie hebben over de luipaard print. Of je nou Zara, De Bijenkorf, plaatselijke boetiekjes of webshops bezoekt; je ontkomt er deze winter echt niet aan; het is de luipaard print die je OVERAL tegen gaat komen. Ik vind het zelf echt een heel kek printje, al zul je mij niet zo snel in kleding zien lopen met deze print. Ik vind het altijd super leuk staan bij anderen; een luipaard broek, rok of jas, zoals op onderstaande foto's. Helemaal te gek vind ik het zelfs! Maar ik vind het mezelf gewoon niet zo leuk staan. Wél ben ik van de luipaard accessoires. Uiteraard onze luipaard shopper, dat spreekt voor zich, maar ik heb ook luipaard heels. 

Ik ben deze week veel op pad geweest met de collecties. Dan bezoek ik winkels, laat ik de nieuwe collecties zien aan de winkeliers en schrijven we orders. Overal waar ik kom hangen de leukste luipaard items. Ik zag veel luipaard (faux) fur jassen, luipaard bloesjes en luipaard broeken. En overal waar ik kom, wordt massaal de luipaard shopper besteld. Op dit moment is de python shopper dan ook echt niet onze #1, maar is de luipaard shopper dat! 

Afgelopen zomer was deze print al super hot en het lijkt erop dat het gewoon een all-year  (of all-time ?) favoriet is. Ben jij nou net als ik, een beetje behouden als het gaat om deze print in je kleding, kies dan gewoon voor luipaard print accessoires en wees stylish on-the-go met onze luipaard shopper! Ben ik trouwens de enige die de rekken met luipaardprintkleding voorbij loopt of herkent iemand zichzelf hierin? 

Geniet lekker van je weekend. Hopelijk blijft het een beetje droog. 

Liefs Brechje

p.s. wat hebben jullie massaal meegedaan aan onze FB actie! Zo leuk. Meer dan 500 dames hebben mee gedaan en de computer heeft een winnaar gekozen! Kijk snel in de foto's of jouw naam erbij staat! Staat ie er nou niet bij? Dan hebben we een troostprijsje: het hele weekend krijg je 10% korting in de webshop als je de code ATF67654 gebruikt!

Luipaard print rokjes

Luipaard print jasjes

luipaard print schoenen

luipaard print broeken

De facebook winnaar

 

 

Reacties

Ik wil al heel lang een shopper voor sport boodschappen mee naar t werk, maar ik kan niet kiezen, de Leopard vind ik leuk maar draag de broeken ook wel en dan vind ik het weer teveel, de zebra is leuk de python ik kan niet kiezen , help
Djoke - 06/02/2018 - 13:29
Ik vind de luipaard enkellaarsjes super mooi. Zou perfect staan bij mijn ATF Luipaard Big Shopper Waar kan je deze gave enkellaarsjes kopen? Wat is de prijs.
Ben binnenkort jarig. Wil dan van verjaardag geld de zwarte croco of zwarte gewatteerde small bag kopen.
Ik ben verliefd op jullie tassen. Krijg veel complimenten op mijn luipaard ATF big shopper
Miranda Tillmans - 18/09/2017 - 19:16
Yeahhh!!!
Kiki - 15/09/2017 - 14:53
WoW wat super tof dat wij die gave tassen hebben gewonnen!! Je hebt onze dag gemaakf!!!
Steffie de kort - 15/09/2017 - 14:41

Laat een reactie achter