19 May 2017

Jump for joy!

Jump for joy!

Ik heb weer een heerlijke week achter de rug en vertel jullie er weer graag over in deze blog. 

De week begon helemaal top met een super gezellig Moederdag dineetje. Mama en ik hadden afgesproken op Amsterdam Centraal en toen ik aan kwam lopen stond mijn lieve moeder al klaar met haar eigen ATF shopper. Hoe gek het ook mag klinken; ik sta dan altijd toch weer hiervan te kijken. Niet dàt ze met een ATF shopper staat, logisch, mijn moeder heeft alleen nog maar ATF tassen. Maar wel dat ik haar zie staan met een tas van mij. Dat die tas die zij om heeft is bedacht door mij. Mijn merk. Van mij. Iemand anders heeft een tas van mij. Ook mijn broertje appte deze week, dat hij toen hij incheckte voor zijn vlucht naar New York achter een vrouw stond met een ATF shopper en dat hij dan zo trots is. Soms is het dan net alsof het niet over mij gaat. 

Dat komt, zoals mijn business coach Ole me woensdag uitlegde, omdat ik altijd maar "onder die motorkap zit te werken" en dat ik daarom soms toch niet helemaal mee krijg wat er allemaal om me heen gebeurt en daar eigenlijk ook geen tijd voor heb. Ik zit in een soort cocon, ben de hele week bezig met nieuwe collecties, samenwerkingen, ben ik onderweg naar klanten en fully focussed om het ATF virus te verspreiden.

Zondag liep ik voor ALS de 10KM run in Bilthoven en vertelden twee meiden die ik niet persoonlijk ken, maar vriendinnen zijn van een vriendin van mij, dat ze zoooo blij zijn met hun tassen. Dat ze alle printjes wel zouden willen hebben! Dan hoor ik dat aan, ben ik uiteraard super blij, maar dringt het niet helemaal tot me door dat ze praten over mijn merk. ook deze week in Den Haag. Ik had daar een afspraak bij een nieuwe klant met twee te gekke winkels. Ik vroeg haar hoe ze over het bestaan van ATF wist. En vertelde ze dat ze er vrouwen mee had gezien, ATF was gaan volgen op Instagram en Facebook, er zelf heel graag 1 wilde en dat ze vervolgens dacht "ja dat is ook iets voor onze winkels". LEUK, maar daar kan ik niet bij stilstaan, I'm on the run! Net zoals deze leuke uiting in JAN magazine. Leuk, maar ik moet dóór! (zo voelt het althans) 

Dus, zo heb ik met mezelf afgesproken; ik kom dit weekend even onder die motorkap vandaan en laat tot me door dringen (en ga dan ook heel even ècht voelen) dat ik lekker bezig ben met ATF! Proosten, dat doe ik eigenlijk genoeg in mijn leven haha, maar vrijwel nooit echt op mezelf of ATF. Dus wat ga ik doen dit weekend; proosten op ATF en heel hoog springen van blijdschap! JUMP FOR JOY! 

En dan maandag weer volle bak door met dit geweldige avontuur! Fijn weekend iedereen!

Liefs Brechje

Brechje springend for joy

Brechje en haar moeder in een restaurant voor moederdag

10 km voor ALS gerend

All-time Favourites in Jan Magazine

Rosé op het terras met de python naturel toilettas

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter