17 February 2017

I'm on my way!

Wéér een week voorbij. Wat vliegt de tijd! Op de momenten dat ik ga zitten voor mijn wekelijkse blog, moet ik altijd weer even mijn agenda erbij pakken om te kijken wat er allemaal is gebeurd afgelopen week.

De eerste zomer-orders zijn geleverd aan de winkels in NL en België en dat levert meteen heel leuke foto’s op op Social Media. Vooral die met de labrador vond ik echt te gek, gestuurd door de winkel Harlekijn, uit België. En ook een leuke foto van de winkel Jutt uit Den-Bosch. Ik ben benieuwd naar de allereerste vakantiefoto die we zullen ontvangen met de palm- of sterrenprint! Wie van jullie wordt de eerste?  

Deze week is me weer duidelijk geworden wat de kracht is van Instagram en Facebook. Vorige week plaatste de vriendin van Dré Hazes, Monqiue Noëll een foto op Instagram en BAM, dan zie je meteen een piek in de hoeveelheid bezoekers op de website, maar ook winkels bellen ons op om te vragen of ze die luipaard shopper kunnen bijbestellen. (“Brech, heb je die Monique Hazes tas nog op voorraad?”) Te gek toch? Ook plaatste deze week fitgirl Anne van Fannetiek weer een toffe foto met de camouflage shopper en dan zie je ook meteen dat dit effect heeft.

Dinsdag was het Valentijn en ben ik thuis verrast met een prachtige bos bloemen. Dat blijft toch wel echt mijn all-time favourite Valentijn cadeau. Wij hadden voor jullie deze week ook een klein Valentijn kadootje; 10% korting in de webshop en daar hebben jullie volop gebruik van gemaakt. (ik heb flink wat pakketjes moeten inpakken)

Vanavond is dan eindelijk de vrachtwagen aangekomen vanuit Portugal met de prachtige sterren hammam doeken. Ik ben zo benieuwd hoe ze eruit zullen zien. Komende week zal ik een mooie foto plaatsen op FB zodat jullie ook kunnen zien hoe het resultaat is geworden! En dan is het alleen nog wachten op de zomer schoentjes van All-time Favourites. Deze verwacht ik komende week in NL; deze worden in India gemaakt en zullen per vliegtuig naar NL komen, ipv per boot. Dit omdat het zo snel mogelijk hier moet zijn nu. En dan zijn we compleet, dan is de volledige zomercollectie in NL en kan de zomer echt beginnen!

Dus laat maar komen die zomer! Deze week mochten we er al een beetje aan proeven. Wat was het heerlijk he? Het is nu alsof de zomer al in de verte klaar staat en wij elke dag een stapje dichterbij komen. Nou zomer, ik kom eraan hoor, I’m on my way!

Fijn weekend iedereen! Tot volgende week.

Liefs Brechje

Labrador met de kleine shopper Palm

Grote shopper stars army bij Jutt in Den Bosch

Pakketjes inpakken

Roze pakketjes ATF

Fitgirl fannetiek met de grote shopper Camouflage 
Brechje met de grote shopper Camouflage op straat 

Reacties

ik kan niet w8ten op mijn nieuwe tas uit Holland naar zweden , ik vind ze geweldig allemaal
sanja - 21/02/2017 - 19:09

Laat een reactie achter