10 February 2017

Het staat in de sterren geschreven


Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben twee jaar geleden mijn eigen merk All-time Favourites gestart. Elke week neem ik jullie mee in de wereld van "het bouwen van je eigen merk"! Deze week wil ik jullie heel graag iets vertellen over hoe de sterren-shoppers zijn ontstaan in onze nieuwe zomercollectie. 

Voordat All-time Favourites een merknaam werd, exact twee jaar geleden nu, was dit de naam van mijn agentschap dat ik op 1 maart 2006 ben begonnen. Omdat ik alleen maar leuke, vooral Deense, accessoiremerken naar Nederland wilde halen, noemde ik mijn bedrijf All-time Favourites. Ik wilde namelijk alleen merken aan me binden die de potentie hadden een all-time favourite te worden. Het logo van mijn bedrijf destijds, kennen jullie inmiddels nu allemaal; dat was die leuke felroze badge. Hier ga ik een andere keer meer over vertellen, maar nu dus de sterren.

het eerste merk dat ik naar Nederland haalde, was het Deense merk Mimic-Copenhagen. Dit was echt een super leuk tassen-, accessoire- en schoenenmerk. Dit merk heb ik meer dan 5 jaar in Nederland gevoerd en was destijds elke week wel in de Glamour, Grazia en CosmoGirl te vinden. En, ik denk na een paar jaar, kwam Mimic met sterrentassen, sterrensjaals, sterren portemonnees, ALLES met sterren! Elke collectie opnieuw weer, kwamen ze met een nieuwe variant op hun sterrentas. Ik denk dat we destijds wel 1000 van die sterrentassen hebben verkocht in Nederland. Ook kon je vaak de tassen van Mimic kado krijgen bij een abonnement op Red, Grazia of Glamour. Ik heb even moeten zoeken, maar hieronder vind je nog zo'n campagne in de RED uit 2009/2010. 

Toen ik dus aan de slag ging met de nieuwe zomercollectie voor zomer '17, ging ik, zoals elke keer, nadenken over wat nou nog meer echte all-time favourites zijn. En toen dacht ik dus aan de sterrentassen van Mimic. De sterren prints zijn steeds een paar jaar heel hot, dan zie je ze weer even iets minder en dan komen ze weer terug. Echt weg zijn ze nooit. Je ziet ze op spijkerbroeken, sweaters en sjaals. En daarom heb ik nu ook voor sterren gekozen. 

De shopper L komt in Army Green, de shopper S komt in koraal rood en de toilettasjes komen in beide kleuren. Het materiaal is heel stevig en dik stoer canvas. Ook is er een geweldige lichtgewicht hammamdoek met witte sterren en ATF logo in de collectie gekomen. Deze zal ook in 2 kleuren verkrijgbaar zijn; in dezelfde army groen kleur als de shopper en in prachtig donker blauw. Deze week ontving ik foto's en een filmpje vanuit de fabriek in Portugal, van het productieproces van de hammamdoeken. Als ik dan zie dat een paar kerels aan het werk zijn met die machines om mijn hammamdoeken te fabriceren, ja, dan ben ik echt heel trots! 

Vanaf aanstaande maandag kunnen we EINDELIJK de nieuwe collectie gaan leveren aan de winkels en aan jullie. We hebben wat vertraging opgelopen doordat de container wat langer heeft vastgestaan bij de douane. Ik kan niet wachten om jullie reacties te horen op alle nieuwe items! 

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje

p.s. hebben jullie deze te gekke foto gezien op Instagram van Monique Noëll?
Star-bag Mimic Copenhagen

Grote shopper stars army en kleine shopper stars coral in Barcelona

toilettasjes coral en stars army

Sterrenprint in de fabriek in Portugal

Hammamdoek stars

hammamdoek stars navy op het strandWees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter