29 December 2017

Ga je met me mee?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week is mijn laatste blog van 2017 en neem ik je mee terug in de tijd, ga je mee?

Precies drie jaar geleden stond ik aan de vooravond van de lancering van mijn eigen merk, het was eind 2014 en ik stond te popelen om te beginnen! Ik was toegelaten voor de modebeurs in Parijs en zou drie weken later, eind januari '15 daar in PARIJS (!) mijn mini collectie aan de man gaan brengen. Dat is drie jaar geleden! Drie! Het lijkt al zoveel langer, maar het is toch echt pas drie jaar. En sinds het begin is het elk jaar gegroeid. Maar zo hard als dat het dit jaar is gegroeid, dat is nieuw voor mij!

Want het jaar begon gewoon rustig. We bereidden ons voor op de nieuwe zomer collectie die we altijd half februari lanceren. Dat houdt in dat alle nieuwe producten gefotografeerd moeten worden, dat we naar Parijs gaan om aan de rest van Europa de nieuwe collectie te laten zien, nog helemaal geen stress of druk en dat we naar Barcelona zijn geweest voor de fotoshoot. 15 februari waren we helemaal up and running in de webshop, lieten we jullie allemaal weten dat de nieuwe collectie klaar stond en BAM we braken een record. Niet eerder waren er zoveel mensen op 1 moment tegelijk in de webshop.  

In maart namen we deel aan het White Dinner van Friends of the Brands waar ik aan allerlei bekende dames van TV, bloggers en vloggers mijn eigen merk kon laten zien. Super veel leuke reacties kregen we daarop met als gevolg dat we veel te zien waren op Instagram en Facebook. En als nieuw, onbekend en opkomend merk, heb je die aandacht echt nodig. En nog steeds. Elke dag opnieuw. En het hielp in het voorjaar om jullie dames in Nederland bekend te maken met onze handige & hippe tassen.

En in mei gingen de eersten op vakantie en ontvingen we de leukste vakantiefoto's, die weer massaal werden gedeeld op sociale media, met als gevolg dat vriendinnen-van ook een ATF shopper gingen kopen. Ik vind dat zelf zo ontzettend leuk, dat iedereen die al een ATF tas heeft, met trots ambassadrice is en haar vrienden enthousiasmeert voor ATF. "wat heb jij een toffe tas zeg!" "oh die is van All-time Favourites die moet je ook kopen, zo handig"! Soms koop je wel eens iets, dat je graag voor jezelf wilt houden en als je dan een complimentje krijgt hou je een beetje in het midden waar die van is. Maar niet bij je ATF shopper! We hoorden zelfs tijdens het kwalitatief onderzoek dat we afgelopen jaar uitvoerden onder "ATF-gebruikers", dat als ze iemand anders ook met een ATF shopper zagen lopen, dat ze bijna geneigd waren om te gaan zwaaien, zoals buschauffeurs dat onderling ook doen!

Toen voelde ik me echt heel trots! All-time Favourites verbindt. Ik denk dat ik dat het mooiste compliment vind dat ik kan krijgen. Daarom wilde ik ook iets doen voor al deze ambassadrices, jullie! En kwamen we dit jaar met het loyaliteitsprogramma ATFriends. Door het doen van aankopen, het aanmaken van een account, het enthousiasmeren van je vrienden, kun je punten sparen die je weer kunt inwisselen voor kortingscodes. En zo kunnen wij jou een beetje belonen. Nog niet iedereen heeft het ontdekt. Er liggen aardig wat gespaarde punten "te slapen", dus kijk even in je account en wissel je punten in! Zonde als je er niks mee doet, toch?

De meest gestelde vraag dit jaar was wel: mag een ATF shopper mee aan boord in een vliegtuig? JA, dat mag. Met gemak past een shopper (niet te vol en niet te zwaar) onder je stoel of in de bak boven je hoofd. Dit in tegenstelling tot een koffertje dat je niet kunt proppen of van vorm kunt veranderen. Een shopper past altijd wel ergens tussen en dat maakt reizen een stuk relaxter. Ook kregen we leuke berichtjes dat iemand een te zware koffer had, dat er iets uit gehaald moest worden en dat ze dat extra gewicht in haar ATF tas had gedaan en als handbagage mee had genomen. Zonder te hoeven bij betalen!

Verder sponsorden we MISS NEDERLAND dit jaar, wat ook leuke foto's opleverde en lanceerden we de limited edition MAN BAG. Allemaal leuke dingen dit afgelopen jaar, waardoor we als beginnend merk, een beetje meer bekendheid hebben gekregen. Maar NL is groot. En we zijn er nog lang niet. Dus stay tuned! Want 2018 wordt nog mooier.

Alleen al de tassen! Want de nieuwe zomer '18 collectie is de beste tot nu toe, in mijn ogen. Er zit echt voor ieder wat bij. Stoer, classy, fashionable, etc! Ik voel nu precies hetzelfde als wat ik exact drie jaar geleden ook voelde net voordat ik voor het eerst naar Parijs ging; kriebels, een beetje zenuwachtig zelfs, maar vooral VOL enthousiasme! I'm on a mission en ik hoop dat jullie ook in 2018 met me mee gaan!

Dank voor jullie enthousiasme en betrokkenheid met mijn merk All-time Favourites. Ik vind het super! En ik wens jullie een waanzinnig nieuw jaar toe, bomvol (tassen vol :-) ) geluk, gezondheid en gezelligheid! Proost!

Liefs Brechje

shoot Barca

Freinds of the brands

handbagage

Miss NL

Bestseller

Mooiste foto

Proost!

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »