22 December 2017

Driving home for Christmas!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week vertel ik je over hoe mijn kerst eruit zal zien!

Voor mij begint nu de leukste periode van het jaar! Kerstmis. Nog maar 2 nachtjes slapen, ik kan bijna niet wachten! Ik vind het zulke gezellige dagen. Ik ben natuurlijk helemaal lucky omdat ik ook nog eens net terug ben van de zon, dus december in zijn geheel is een feestmaand! Straks als klapper nog Oud&Nieuw en dan weer back to reality.

Zondag a.s. aan het einde van de middag begint het feest bij mijn schoonfamilie dat helemaal in het teken staat van eten. Iedereen verzorgt een gang, super veel zin in! En de dag erna, eerste kerstdag, is mijn moeder jarig, dus overdag is het haar feestje en 's avonds hebben we ons traditionele kerstdiner met mijn ouders, broers, aanhang en de kleinkinderen. En omdat de meesten van ver moeten komen, blijven we allemaal slapen bij mijn ouders en ontbijten we ook nog tweede kerstdag samen. Heerlijk! Voor mij persoonlijk staat kerst niet in teken van kadootjes, ja alleen voor mijn moeder. Maar voor velen van jullie zal kerst wel in teken van kadootjes staan. (Daar komen jullie namelijk de komende dagen nog wel achter!)

Want wat echt heel leuk is geweest de afgelopen weken, is dat All-time Favourites ook is ontdekt als  "kadootjes-merk". We hebben zoveel bestellingen gekregen met klant-opmerkingen als "kunnen jullie het discreet inpakken zodat mijn man niet ziet dat het voor hem is". Of "kunnen jullie het inpakken als Sinterklaas kadootje". En "is het nog op tijd voor de kerst/Sinterklaas"? Of "hoe lang is de giftcard geldig?" En voor het eerst dat we ook zoveel mannen hebben mogen welkom heten in de webshop, die niet voor zichzelf, maar iets voor hun vriendin, vrouw, moeder, etc kochten. Echt ZO leuk!

All-time Favourites is dus niet alleen een zomermerk. Maar een all-year grote tassen merk en dat doet onze naam eer aan! ALL-TIME Favourites. Van alle tijden, het hele jaar door! 

Ik wens jullie heel gezellige kerstdagen toe! Geniet ervan, eet en drink lekker samen met vrienden, familie en geliefden! De goede voornemens komen volgende week wel! :-)

Liefs Brechje

1 week geleden

Kerstbal

Manon en ik

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter