01 September 2017

Don't mesh with me!

Yes, het is weer vrijdag, dus tijd voor mijn wekelijkse blog. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb All-time Favourites (ATF) opgericht en elke week neem ik je mee in mijn avontuur en droom om van ATF hét succesvolste grote tassenmerk van Nederland te maken!

Vorige week hebben we de nieuwe wintercollectie en website gelanceerd en de eerste dames in Nederland lopen al met deze nieuwe collectie rond nu! Jullie hebben super enthousiast gereageerd op de nieuwe collectie en daar ben ik natuurlijk echt heel blij mee. Lief dat jullie zo massaal hebben gereageerd!

De kleuren die in deze nieuwe wintercollectie domineren zijn zwart en bordeaux rood. Zwart is altijd goed, mooi en stylish en ook een beetje veilig. Bordeaux is wat gewaagder, prachtig warm en winters qua kleur en vooral ook elegant als je het mij vraagt. En het materiaal wat je veel terug ziet in deze nieuwe collectie is mesh. En daar wil ik het vandaag even met jullie over hebben.

Mesh is een materiaal dat je tegenwoordig veel ziet in sportkleding, fashion en sneakers. Het is heel licht en ademend en heeft iets stoers. Ik heb zelf een sportlegging met een klein stukje mesh erin verwerkt en ik dacht: "ik wil dit materiaal ook in mijn collectie verwerken". Nu zijn er in mesh enorm veel kwaliteiten, diktes maar ook verschillen qua "gaatjes". Grote gaatjes, kleine gaatjes. Dus het was niet zo makkelijk de juiste mesh te vinden die sterk genoeg was om voor de tas te gebruiken. Uiteindelijk is het gelukt en hebben we 3 tassen ontwikkeld met mesh. Eentje met bordeaux mesh en zwart croco, eentje met zwart mesh en python naturel EN een grote shopper helemaal van mesh; de eerste echte sporttas! (die je overigens ook best als handbagage, reistas etc kunt gebruiken!)

En deze sporttas vind ik zo gaaf geworden! Toen de eerste proto arriveerde op kantoor, was ik niet meteen enthousiast. Helemaal zwart met verder geen tekst of logo erop was saai. Maar mesh is bijna onmogelijk om te bedrukken, dus tekst erop kon niet. Het logo erop naaien was ook lastig. En toen bedacht ik om het logo en de tekst te laten drukken op de buitenkant van de pink voering in wit, waardoor het door zou schijnen door het mesh. En dat pakte ZO gaaf uit! (al zeg ik het zelf). Alle naden zijn pink, waardoor het een heel stoere maar toch ook heel vrouwelijke sporttas is geworden. Met alle gemakken die je gewend bent van de grote shopper.

Laat me weten wat je van deze nieuwe versie vindt. Ik ben namelijk heel benieuwd! 

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje

Mesh in fashion

Mesh in sport

Mesh in sneakers

Mesh sporttas ATF

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter