06 May 2017

Dit is de voicemail van Brechje Gondrie, ik ben er even niet...

Dit is de voicemail van Brechje Gondrie, ik ben er even niet...

iets later dan jullie gewend zijn, schrijf ik deze week de blog op zaterdag ipv vrijdag. Ik was namelijk even niet in de gelegenheid de blog te schrijven, ik lag namelijk op het strand gisteren haha! Na een enorm drukke tijd leek het (vooral mijn vriend) een goed idee dat ik er even tussenuit zou gaan. Ga even lekker naar de zon. Al je vriendinnen zijn op vakantie, kijk eens of je even ergens aan kunt schuiven voor een mini-break, zei hij!  

En hij had gelijk. Even weg was een goed idee. Ik had elke dag wel weer een foto van vakantiegangers gekregen, mijn lieve vriendin Dymphi in St Tropez en lieve vriendin barbara in Cadzand, uiteraard allemaal met ATF shopper en deed mij ook verlangen naar even 3 dagen ontspanning.

Toen ik woensdag ochtend op Schiphol was, nam ik me voor zoveel mogelijk foto's te maken van mijn eigen ATF items, maar ik ben het gewoonweg vergeten. Ik was te druk met andere zaken, namelijk met niks doen, kletsen, wijntjes drinken, genieten van de zon en heerlijk gezelschap. Ik ben mijn vriendin Judith en haar gezin gaan opzoeken in Marbella. Zij hadden zelf als gezin alleen al 3 ATF shoppers bij zich en de sterren handdoeken. Dat was zo leuk om te zien hoe de items dan worden gebruikt. Ze hadden 1 shopper, die elke dag werd gebruikt voor het speelgoed van de kids, emmertjes, schepjes, zwembandjes etc. Dan hadden ze nog een grote shopper bij zich met de handdoeken. En als we dan naar het strand reden, lagen er dus drie ATF shoppers in de achterbak; ook mijn koraal rode sterrenshopper! 

Vrijdag ochtend is de familie weer terug gegaan naar NL en kon ik nog lekker even blijven want ik had pas later een vlucht terug en heb ik nog even met mijn eigen sterren shopper & handdoek op het strand gelegen, boekje gelezen en zat ik om 20:30 weer in het vliegtuig terug naar huis! Weer een beetje opgeladen voor een nieuwe week! Volgende week is de blog gewoon weer op vrijdag avond! 

Fijn weekend, liefs Brechje

Vriendin in St. Tropez met ATF shopper

Klein meisje op het strand bij de Sailor Shopper

Een achterbak vol met ATF tassen

Brechje en vriendin in Marbella op terras

Vader op het strand met de ATF shopper vol speelgoed, emmers en schepjes

Brechje op het strand met sterren shopper en hammamdoek

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter