06 May 2017

Dit is de voicemail van Brechje Gondrie, ik ben er even niet...

Dit is de voicemail van Brechje Gondrie, ik ben er even niet...

iets later dan jullie gewend zijn, schrijf ik deze week de blog op zaterdag ipv vrijdag. Ik was namelijk even niet in de gelegenheid de blog te schrijven, ik lag namelijk op het strand gisteren haha! Na een enorm drukke tijd leek het (vooral mijn vriend) een goed idee dat ik er even tussenuit zou gaan. Ga even lekker naar de zon. Al je vriendinnen zijn op vakantie, kijk eens of je even ergens aan kunt schuiven voor een mini-break, zei hij!  

En hij had gelijk. Even weg was een goed idee. Ik had elke dag wel weer een foto van vakantiegangers gekregen, mijn lieve vriendin Dymphi in St Tropez en lieve vriendin barbara in Cadzand, uiteraard allemaal met ATF shopper en deed mij ook verlangen naar even 3 dagen ontspanning.

Toen ik woensdag ochtend op Schiphol was, nam ik me voor zoveel mogelijk foto's te maken van mijn eigen ATF items, maar ik ben het gewoonweg vergeten. Ik was te druk met andere zaken, namelijk met niks doen, kletsen, wijntjes drinken, genieten van de zon en heerlijk gezelschap. Ik ben mijn vriendin Judith en haar gezin gaan opzoeken in Marbella. Zij hadden zelf als gezin alleen al 3 ATF shoppers bij zich en de sterren handdoeken. Dat was zo leuk om te zien hoe de items dan worden gebruikt. Ze hadden 1 shopper, die elke dag werd gebruikt voor het speelgoed van de kids, emmertjes, schepjes, zwembandjes etc. Dan hadden ze nog een grote shopper bij zich met de handdoeken. En als we dan naar het strand reden, lagen er dus drie ATF shoppers in de achterbak; ook mijn koraal rode sterrenshopper! 

Vrijdag ochtend is de familie weer terug gegaan naar NL en kon ik nog lekker even blijven want ik had pas later een vlucht terug en heb ik nog even met mijn eigen sterren shopper & handdoek op het strand gelegen, boekje gelezen en zat ik om 20:30 weer in het vliegtuig terug naar huis! Weer een beetje opgeladen voor een nieuwe week! Volgende week is de blog gewoon weer op vrijdag avond! 

Fijn weekend, liefs Brechje

Vriendin in St. Tropez met ATF shopper

Klein meisje op het strand bij de Sailor Shopper

Een achterbak vol met ATF tassen

Brechje en vriendin in Marbella op terras

Vader op het strand met de ATF shopper vol speelgoed, emmers en schepjes

Brechje op het strand met sterren shopper en hammamdoek

Reacties

Hoi Ellen, ik krijg emails naar bijgevoegd emailadres terug...het schijnt niet te werken. Je kunt mij bereiken op info@alltimefavourites.com
Brechje Gondrie - 08/06/2018 - 13:41
Hi Brechje,

Wat vond ik het leuk om jouw te ontmoeten bij de next women 100 event. Helaas was de tijd te kort... jouw site inmiddels natuurlijk gevonden nu nog kiezen;-). Graag zou ik jouw persoonlijke email ontvangen, ik wil je namelijk een uitnodiging sturen en een vraag stellen voor 28 juni aanstaande. Bellen mag ook, mijn nummer is 0612999547 ik ben van het bedrijf SMART girls en zou het waanzinnig vinden om jou als spreker deze dag uit te nodigen. Waarom?Hi Brechje,
Namens het Smart Girls Network nodig ik je van harte uit voor een van onze komende bijeenkomsten. Je zou ons namelijk een enorm plezier doen als jij Special Guest wilt zijn!Vorig jaar heb ik het Smart Girls Network opgericht, speciaal voor vrouwelijke ondernemers die sneller willen groeien en weten dat ze daarvoor anderen nodig hebben. Die winst willen behalen en van praktische acties houden. Elke maand komen we bijeen om met elkaar aan de slag te gaan én om te leren van inspirerende rolmodellen: succesvolle vrouwen die doen wat ze graag willen en daar ook nog eens goed mee verdienen en de wereld mooier maken!Voor veel vrouwen is ondernemen vaak hard werken en doorbijten. In mijn eigen 15 jaar ervaring als ondernemer heb ik gemerkt dat dit nergens voor nodig is. Succes en plezier gaan juist heel goed samen en ja ook doorgaan;-). Dat zie ik ook terug bij jou, en daarom krijg jij deze brief. Want wat ik heb gezien, gehoord... maakt dat ik en wij de smartgirls van je willen horen en leren hoe jij bent gekomen waar je nu bent.


Daarom bij deze de vraag of jij je verhaal met ons wilt delen, want de Smart Girls barsten van de ambitie en het talent, en hebben een rolmodel zoals jij nodig. Je zou mij apetrots maken als je een keer onze Special Guest wilt zijn….. onze eerstvolgende SMART girls dag is donderdag 28 juni :-).Ik bel je graag om te horen wat je van dit voorstel vindt. Mag ik je nummer? of bel mij gerust…

Mooie dag!

Liefs, Ellen

SMART girls successupporter
T: 0612999547
Ellen Joosten - 08/06/2018 - 09:48

Laat een reactie achter