31 March 2017

De lente is begonnen, dus de hele week de ATF schoentjes aan!

De lente is begonnen, dus tijd voor onze leuke schoentjes!

wat hebben we een heerlijk weer gehad hè, afgelopen week? Ik heb zo genoten van de warmte in de lucht, die extra uurtjes dat het licht is buiten, maar vooral; blote voeten! Oh ja, als je niet weet wie er hier in de ik-vorm aan het schrijven is; mijn naam is Brechje Gondrie, ik heb All-time Favourites opgericht en houd je graag elke week op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom mijn merk!

De afgelopen weken verlangde ik zo naar het lekkere weer. Ik was echt klaar met de truien, de sokken, de enkellaarsjes en de dikke jassen. En nu is het zo ver! Eindelijk heb ik de hele week die leuke schoentjes uit onze collectie aan kunnen hebben. 1 probleem nog wel; witte voeten! Dus daar moet snel wat aan gedaan worden. Wat ik zo leuk vind aan de schoentjes, is dat ze zo leuk staan onder een spijkerbroek. Ik draag namelijk bijna elke dag een spijkerbroek, dus het komt mij bijzonder goed uit dat die zo goed matchen. Maandag had ik een zwarte jeans aan, grijs shirtje en de witte schoentjes. Woensdag een boyfriend jeans met de gele schoentjes en vandaag heb ik een cropped jeans, ook wel "hoogwater" en heb die gecombineerd met de zwarte ballerina's. Ik ben misschien niet helemaal subjectief haha, maar het staat toch allemaal hartstikke leuk?! 

Laten we hopen dat het voorlopig zulk lekker weer blijft! Dan worden mijn voetjes vanzelf een beetje bruin! Ook mijn gezicht kan wel wat zon gebruiken; ik was vannacht zo laat thuis, ik zie zo wit als een bakker; ik heb met de collectie van ATF op het event van Friends of the Brands gestaan, The White Dinner. Ik heb de hele avond de gelegenheid gehad om 70 dames te enthousiasmeren voor ATF. En niet de minsten: Quinty Trustfull, Leontine Borsato, Olcay Gulsen, Annic van Wonderen, Miss Nederland, Zoey Ivory, Pleun Bierbooms, Victoria Koblenko, Carolien Spoor, Sanne Groot Koerkamp. En nog een heleboel andere dames. Echt een avond vol female power. Ik heb natuurlijk de collectie laten zien, maar we hebben ook een leuke quiz gedaan. Ik had speciale mini tasjes laten maken, als antwoordbordjes. Was echt leuk! En het allerleukste; iedereen was enthousiast over de collectie. Maar na het event moet alles weer worden afgebroken en naar de showroom worden teruggebracht. Was dus een latertje en toen ik eindelijk in bed lag, kon ik niet slapen. Ik was nog veel te hyper van alle indrukken!

Verder stonden we deze week met de python shopper in de Flair. Het is misschien een beetje ouderwets, met alle social media die nu zo domineren. Maar ik vind het 't allerleukste om een shopper afgebeeld te zien in een tijdschrift. Dan kan ik het namelijk uitknippen en bewaren in mijn plakboek met alle persuitingen van All-time Favourites! #trots! En dat ben ik ook op mijn lieve nichtje Juliette met wie ik afgelopen weekend een weekendje-weg ben geweest. We zijn samen uiteten geweest en hebben in een kasteel geslapen. Gelukkiger kun je me niet krijgen!

Zo.. nu weekend! Geniet ervan allemaal en tot volgende week! Liefs Brechje

Brechje met gele sandaaltjes aan, zomerschoentje 2017

Brechje met de zwarte ballerina sandaaltjes

Brechje in de showroom met twee prototype toilettasjes

Friends of the brands

ATF in de Flair

Brechje en nichtje Juliëtte

Reacties

Hola!

Ik ben helemaal in love met de schoentjes. Nu zie ik staan dat ze ruim vallen... Mijn vraag is dan ook of het verstandig is om een maatje kleiner dan gebruikelijk te bestellen.
Groetjes, en ga zo door!!!
Son - 21/05/2017 - 21:20

Laat een reactie achter