07 July 2017

De all-time favourite van All-time Favourites

De all-time favourite van All-time Favourites

Wat leuk dat je hier op onze website bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb ATF opgericht. Elke week probeer ik je mee te nemen in wat er in mijn week is gebeurd of wat me heeft bezig gehouden.

Deze week de dieren prints/animal prints. De allereerste shopper die ik liet maken, was de python shopper. Ik had in die tijd, we hebben het over 2011, een prachtige python clutch van het Nederlandse merk AntiChic. Deze was gemaakt van echt python leer, zo mooi. Iedereen gaf me daar altijd complimenten over. Dus dacht ik toen ik de Ikea shopper een “fashionable”  make-over wilde geven, ik ga een python shopper maken. Nu ruim 6 jaar later zit deze print nog altijd in de top 3 van ATF.

Toen ik na het succes van de python shopper besloot hier echt werk van te maken en er een grote tassen merk van te maken, moest ik dus nog meer versies toe gaan voegen om een collectie te bouwen. Versie 2 en 3 werden zebra en luipaard print. (versie 4 was denim en versie 5 was blauw/wit gestreept).  Mijn eerste collectie, de zomer ’15 collectie, bestond uit deze 5 versies. De tweede zomer, vorig jaar dus, heb ik die animal prints in de collectie gelaten, want in mijn ogen zijn dit de all-time favourites van All-time Favourites. Nu zitten we al weer in de derde zomer collectie, zijn er echt super veel nieuwe printjes bij gekomen de afgelopen jaren. Maar deze dierenprints zullen voor altijd in de collectie blijven. Dierenprints zijn altijd “in”. Soms iets meer, soms iets minder. Maar ze zijn nooit weg en we verkopen de animal shoppers het hele jaar door; vooral ook afgelopen winter toen bijv de luipaard print in alle etalages hing, van Zara tot Prada.

En wat ik het allerleukste vind van dierenprintjes? Dat het bij iedereen past jong & oud; of je nou een sjieke dame bent, ben je een hipster zoals de meiden van The Blond Tigers dan staat het vooral lekker gek/kek, en ben je een beetje een Nel Veerkampje  dan kun je ook helemaal los gaan op onze animal prints! En ook bij iedereen die hier ergens tussenin zit staat het leuk. Ik ben geen sjieke dame, ook geen hipster en ook geen Nel Veerkamp, maar wissel zebra, luipaard en python lekker af. Ik hou vaak mijn outfits basic en combineer dan een diertje erbij.

Bijna elke vrouw heeft wel een voorkeur voor een dierenprint, toch? Maar mannen vinden het vaak “medium”. Nu kreeg ik deze week een mailtje van Sabine met deze te gekke foto van haar vriend op vakantie met de luipaard shopper. Hij vond het in eerste instantie ook maar “so-so”,  maar de handigheid van de tas deed hem overstag gaan! Leuk toch? Ook van Barbara hebben we een soortgelijke foto ontvangen maar dan met de zebra print.

Mijn droom? Dat elk huishouden in Nederland een shopper van ATF heeft, waar wij vrouwen/meiden/dames super handig en stylish mee naar de sportschool en de markt en het strand en het vliegveld, etc kunnen MAAR waar ik af en toe ook een leuke kerel mee spot!

Fijn weekend, liefs Brechje
Brechje op vakantie met de zebra shopper

Brechje met de python bucket bag

Brechje met de luipaard shopper

Brechje op een palmboom met de grote shopper Python naturel

Leuke man met ATF shopper

Leuke man op een marktje met Zebra shopper

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter