03 February 2017

Barca here we come!

Barca here we come!

Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en elke week vertel ik jullie over mijn week en wat er allemaal moet gebeuren als je een eigen merk opbouwt! Bijna is het weekend, het zonnetje schijnt een beetje en ik heb een vervroegd zomer gevoel en het is pas 3 februari. Hoe dat komt leg ik graag uit!

Afgelopen dinsdag ben ik samen met Bobby en Dominique naar Barcelona gevlogen. We hadden om 05:30 uur op Schiphol afgesproken. Dus mijn wekker rinkelde al om 4 uur die ochtend. Ik had een koffer vol met ATF shoppers bij me en allerlei leuke kledingsetjes zodat we bij elke shopper een ander outfitje konden kiezen voor de foto. Om 9 uur waren we in Barca, hebben we een Fiat 500 gehuurd en zijn we de stad ingereden. Het was heerlijk weer. Dus dat kwam voor de foto's heel goed uit. Ook hadden we twee modellen, Merel en Fabienne, zie teamfoto! Aan het einde van de shoot zat ik dinsdag in het zonnetje op terras samen met Domi en Bobby aan een Radler. Op en top zomer dus!

Ook krijg ik een instant zomergevoel als ik onze website bezoek! De nieuwe zomercollectie staat nu online! Nieuw zijn de sterrenshoppers (2 kleuren), de 'nature prints' (3 varianten), de sailor strepen (2 varianten) en de multi python shopper. Deze kun je dus nu al vinden online. Later deze maand komen ook nog de sterren hammam doeken, in 2 kleuren, HE-LE-MAAL te gek. Daar heb ik nog heel erg mijn best voor moeten doen, want het was vrijwel onmogelijk om ons logo in die doeken te weven, maar de aanhouder wint! En we krijgen nog leuke zomer schoentjes, in 6 kleruen. Hier horen jullie binnenkort meer over. Op de foto zie je de army groene, deze zijn mijn favoriet! (ze lijken bruin op de foto, maar zijn echt khaki)

Aanstaande maandag komt de boot aan in Rotterdam met alle nieuwe shoppers aan boord. Dan moet zo'n container eerst nog langs de douane en dan zullen ze 8 feb bij ons aankomen in Amsterdam, zodat we alle winkels in NL en Europa kunnen bevoorraden en de webshop-orders kunnen uitleveren. En dan zitten wij hier dus elke dag tussen de dozen met daarin de zomercollectie, ja dan krijg je vanzelf de summer vibe.

Zondag en maandag a.s. staan we met de zomer collectie op de Lifestyle Beurs SHOWUP. Dit is een super leuke beurs waar allemaal lifestyle merken staan en waar de leukste lifestyle winkels naartoe gaan om in te kopen. Hopelijk ontmoeten we hier weer hele leuke nieuwe winkeliers en kunnen jullie in nog meer winkels onze collectie aantreffen! 

Afgelopen week had ik ook nog een leuke afspraak bij Sanoma Uitgevers, voor een mogelijke samenwerking met Ouders van Nu & Kek Mama. Zij vinden de luiertassen heel leuk voor jonge/aanstaande moeders. Hopelijk kunnen we wat leuks op gaan zetten samen.

Vanavond komen mijn ouders gezellig naar Amsterdam en daar kijk ik ZO naar uit altijd. Oh ja, voordat ik het vergeet: Callista had deze week een leuke samenwerking opgezet met fitness business babe Fannetiek. Kijk hoe tof deze foto is van haar met onze camouflage shopper! Geniet iedereen van het weekend en tot volgende week!

Liefs Brechje

Brechje in de auto in Barcelona

Team photoshoot Barcelona

Biertje drinken met de crew

Sandaaltjes en de grote shopper stars army

Hoofdkantoor Sanoma

Fitgirl Fannetiek met onze grote shopper Camouflage

Reacties

Zo leuk om jouw blog te lezen. Heb bewondering voor jouw iedere keer weer nieuwe ideeën.
Marjan baaten - 04/02/2017 - 08:16

Laat een reactie achter