17 November 2017

Als je slim bent...

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week geef ik je even een heel handige tip!

Afgelopen dinsdag vloog ik voor ATF naar Italië om woensdag al weer terug te vliegen. Ik vertrok om 7 uur 's ochtends en was dus al om 6 uur op Schiphol. Om 's morgens vroeg al om 6 uur door de veiligheidscontrole te moeten, met al die handelingen die daarrbij horen (jas uit, schoenen uit, toiletspullen eruit, etc) vind ik echt geen pretje. Jullie herkennen het vast. Maar wat me deze keer enorm opviel, was dat ze op Schiphol iets hebben veranderd; als je door de veiligheidscontrole moet, wordt er al meteen een scheiding gemaakt tussen mensen die reizen met een koffertje en mensen die reizen met enkel handbagage. Reizigers die namelijk met zo'n koffertje door de controle moeten, zijn een stuk langzamer dan mensen met een tas, het kost gewoonweg meer tijd om dat koffertje te openen, spullen eruit te halen, etc. En mensen met alleen handbagage, hebben minder tijd nodig en nemen ook minder ruimte in beslag. Klik hier als je meer wil weten over deze maatregel op Schiphol!

Ik was dus, reizend met mijn kleine shopper bordeaux mesh, echt super snel door de controle! Heerlijk! Geen ergernissen van langzame mensen vóór me in de rij. En had ik dus nog genoeg tijd over voor een lekker kopje koffie! Geen stress. Vervolgens liep ik rustig naar de gate. Ook toen geen stress. Want; met alleen handbagage in de vorm van een tas kom je altijd het vliegtuig in! Ik hoef dus niet als eerste bij die gate te staan, zodat ik zo snel mogelijk mijn koffer in de bak boven mijn hoofd hoef te hebben. Nee, mijn tas past altijd wel tussen wat koffers of anders tussen mijn benen. Toen ik bij de gate kwam, als bijna laatste, stonden er nog zo'n 20 mensen voor me in de rij, die helaas, omdat het vliegtuig te vol zat, hun koffertjes moesten laten labellen en af moesten staan, omdat alle bakken vol zaten. Haha, ik kon met mijn shopper gewoon door lopen!

Op de heenweg heb ik mijn shopper achter mijn benen gezet. En op de terugweg heb ik mijn tas tussen twee koffers gepropt, op een plekje waar niet nog een koffer paste, maar wel nog mijn shoppertje tussen paste! Daarom: als je nou slim bent, vraag je NU voor Sinterklaas of kerst een ATF shopper en reis jij voortaan ook zo lekker relaxed als dat ik heb gedaan deze week! Ideaal!

Geniet van het weekend iedereen! Liefs Brechje

p.s. wat hebben jullie massaal meegedaan aan het oplossen van onze Sinterklaas rekensom! 900 personen dachten het goed te weten! Benieuwd wie er heeft gewonnen? Scroll dan even naar beneden!

p.s.2. hebben jullie deze week Quinty voorbij zien komen in New York met haar Quilted Black Shopper en Romy met haar black python shopper? ♥ 

Handbagage in het vliegtuig

Handbagage

Quinty met handbagage

Romy Monteiro

Deelnemers Facebook actie

De winnares

Reacties

Hopelijk snel de mannentas OOK ideaal dan!!!!!!!!!
shaens - 18/11/2017 - 19:55
Beste Brechje,

Ik geloof het nog steeds niet helemaal maar mijn naam staat er toch echt. Dat ik heb gewonnen vind ik al bijzonder en juist de tas met de sterren heeft voor mij een hele speciale betekenis.

Hoe gaat het nu verder in zijn werk?

Groetjes,

Joyce
Joyce Peels-Kenkhuis - 17/11/2017 - 23:18

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »