Wat een top tas!

  • Geplaatst op
  • Door Brechje Gondrie
  • 1
Wat een top tas!

Wat een top tas!

Ik heb deze week in Portugal weer eens gemerkt hoe handig onze tassen zijn! Zoals ik vorige week al aan jullie liet weten, ben ik deze week eerst met mijn lief op vakantie geweest en vanaf dinsdag met mijn vriendinnen. Ook in Portugal krijg je geen plastic tasjes meer in de supermarkt en dus kwam de tas ook daar weer van pas. Ik heb de tas afgelopen week als strandtas, als boodschappentas, sporttas (we hebben SUP les gehad) en als lege-flessen-wegbreng tas gebruikt.

Nu de zomer bijna voorbij is, ben ik zo benieuwd waar jij je ATF tas allemaal nog meer voor gaat gebruiken? Laat het me weten!

Liefs Brechje

Reacties

  1. ydwine diks ydwine diks

    beste lezer, als ik vandaag de camouflage tas bestel wanneer kan ik hem dan verwachten? groet ydwine

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden