12 August 2016

Versatility, ook wel veelzijdigheid

Het thema van deze week is: veelzijdigheid!

Als je kijkt naar de foto’s die wij elke dag ontvangen en plaatsen op Facebook, zou je bijna denken dat onze shoppers alleen handig zijn voor vakantie en strand. Maar weten jullie eigenlijk hoe veelzijdig onze shoppers zijn? Wist je dat ze ook ideaal zijn voor een dagje sauna? Of een weekendje-weg? Als je gaat sporten of gaat shoppen? Nu de zomer bijna voorbij is, ben ik zo benieuwd hoe jullie de shopper allemaal nog meer gaan gebruiken? Welke tas gebruik jij nu bijvoorbeeld als je lege frisdrankflessen terug brengt naar de supermarkt? 

Veelzijdig is ook onze nieuwe collectie, heb je die al gezien? Mijn nieuwe favoriet is de luier- en laptoptas in 1. Ik heb geen baby en dus ook geen luiertas nodig, maar ik heb wel een laptop die ik vaak mee moet nemen. Hoe handig is het, mocht er wel ooit een kleintje komen, dat ik diezelfde tas hiervoor kan gebruiken? En andersom, als jij nu net moeder bent geworden en een luiertas nodig hebt, is het toch super fijn dat je diezelfde tas ook voor je werk kunt gebruiken? Frederieke van www.mamaglossy.nl schreef deze week een leuk stukje over onze zogeheten Mommy Bag, moet je even lezen!  

Mijn week was net zo veelzijdig als mijn tassen :-) . Omdat ik vrijdag de hele dag op training was, was ik dus maar 4 dagen op kantoor. En donderdag was Callista vrij dus mocht ik weer zelf de webshop bestellingen doen. Dan ligt de rest van mijn werk stil. Ik word daar onrustig van. Ik kreeg tijdens de training de tip gebruik te maken van Trello, een tool om je werk goed te organiseren. Heeft iemand van jullie daar ervaring mee? 

Verder ook genoeg gezelligheid deze week; ik heb lekker mijn lievelingswijn met mijn broertje gedronken en ook vierde mijn schoonzus haar verjaardag dinsdag met een lekkere BBQ bij haar in de tuin. Dit weekend krijg ik 3 logeetjes in de leeftijd van 2, 5 en 7, ZIN IN! Daar volgende week meer over! Fijn weekend iedereen!

P.s deze leuke roze schoentjes die ik aan heb op de foto's zijn nog steeds in de sale he?!  

Reacties

Trello is heel handig! Kan je goed het overzicht mee bijhouden.

Super leuk stuk heb je weer geschreven! Fijn weekend met je logeetjes. :-)
Jennifer - 13/08/2016 - 13:09
Nooit van trello vernomen , maar ik ga het ontdekken. Bedankt voor de tip. Ps de roze schoenen van alltimefavourites zitten echt geweldig. Ik ga komende week nog een paar bestellen want ze zitten fijn en leuk om af te wisselen. Deze zomer kan ik niet zonder.
Barbara maiburg - 12/08/2016 - 22:20
Trello is super handig. Gebruik het zelf voor website optimalisatie. Lijstjes voor 'to do', 'in progress', 'feature requests' en natuurlijk bij 'done' de boel fijn archiveren ;) je kunt ook jpegjes bij je tekst voegen. Kortom, ideaal en overzichtelijk!
Kristel - 12/08/2016 - 20:34

Laat een reactie achter