03 June 2016

The story behind the brand

We hebben zo’n trouwe groep fans van All-time Favourites (ATF) op Facebook en andere social media, dat we jullie graag iets meer willen laten weten over het merk en de mensen achter het merk. Daarom schrijven we vanaf deze week elke vrijdag een blog om jullie mee te nemen in onze ATF wereld.

We beginnen met een voorstel rondje; deze week de owner/founder van ATF; Brechje Gondrie

Ik heb All-time Favourites opgericht in 2006 als agent en distributeur van vooral Deense schoenen en tassen merken (o.a. Rubber Duck en Mimic Copenhagen). Toen in 2011 de zoveelste fashion styliste sjouwend met die blauw-gele IKEA shopper in mijn showroom kwam, kreeg ik het idee om die shopper in een mooi jasje te steken! Ik ontwierp de python shopper, liet er 500 produceren en verkocht ze allemaal binnen 2 maanden.Brechje Gondrie, oprichter ATF

Toch duurde het tot 2015 dat ik er echt werk van ging maken. Ik ben gestopt met mijn agentschap, heb de naam All-time Favourites als merk en logo geregistreerd en heb de collectie uitgebreid. Inmiddels hebben we meer dan 22 verschillende ATF shoppers in de collectie, heb ik agenten en distributeurs door heel Europa, waardoor je onze collectie ook door heel Europa tegen kunt komen in de leukste shops. Namelijk in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk.

Daarnaast heb ik geweldige schoentjes aan de collectie toegevoegd, super luxe strandlakens uit 1 van de mooiste fabrieken in Portugal, maar ook accessoires als macbook sleeves, make-up & toilettasjes. Een heerlijke feel-good collectie dus!

Ik vind het geweldig dat jullie zo enthousiast zijn over mijn collectie en al die leuke foto’s naar ons mailen, van jullie ATF items op vakantie, op de boot, gym, etc. Ik hoop dat je elke keer opnieuw blij wordt als je je ATF item(s) draagt.

Deze blog is de eerste uit de serie. Graag willen we jou iedere week op de hoogte brengen van fashion news, leuke festivals en overige To Do’s! Daarnaast informeren we je natuurlijk ook graag over onze producten en aanbiedingen.

Tot volgende week, dan lees je o.a. over Callista Disselhoff; Sales & Marketing Coordinator bij ATF.

#Alltimefavourites
#forhappytimes
#ATF

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter