24 June 2016

Sport, luiers en Juliëtte

Sport, luiers en Juliëtte

Alles staat in teken van sport deze zomer. Het EK voetbal is in juni begonnen (waar ik overigens geen bal aan vind nu Nederland niet mee doet). Het EK atletiek begint in juli in Amsterdam en de Olympische Spelen vinden plaats in augustus in Brazilië. Daarom hebben we onze Facebook pagina deze week ook een sportieve touch gegeven met een sport-omslag foto. (ja onze tassen zijn ook ideaal als sporttas!) 

Ik ben zelf ook vrij sportief, maar loop een beetje te klungelen momenteel. Sinds begin dit jaar heb ik ‘n rugblessure door een verkeerde beweging met een kettlebell. Ik sport al 30 jaar minimaal 2x per week en heb nooit blessures gehad. Door zelf doktertje te spelen, ben ik veel te lang doorgelopen met die rugblessure en moest noodgedwongen naar sport-fysiotherapeut Tom van Physiolab. Ik ben ZO blij, want sinds deze week ben ik van de pijn af en heeft Tom een hoe-halen-we-Brech-uit-het-slop-programma gemaakt, waar ik mijn rug en heupen sterker en flexibeler ga maken.  Het is echt drama , maar deze oefening kostte me echt veel moeite! #fitgirlinthemaking #maarwelzonderpijn! 

En zo reed ik dus maandag voor het eerst pijnvrij in de auto naar Utrecht, want daar had ik een afspraak met Frederieke Wieberdink van Kindermodeblog en Mamaglossy . In de komende weken zal ik jullie daar meer over gaan vertellen. Hier wel vast een kleine tip van de sluier: ik heb een waanzinnige luiertas (die je ook als laptoptas kunt gebruiken) ontwikkeld die in augustus wordt gelanceerd en ik heb Frederieke hiervoor om advies gevraagd. 

Verder ben ik deze week druk bezig geweest met de nieuwe wintercollectie, die begin juli op de boot gaat richting Rotterdam, om daar 1 augustus aan te komen en om vanaf 15 augustus in alle winkels te liggen. In deze nieuwe wintercollectie zitten 3 geweldige schoudertasjes, die echt prachtig zijn voor een avondje uit. Afgelopen week vierden we de verjaardag van mijn hippe schoonmoeder (met ATF python bucket bag) in restaurant BREDA aan de Singel in Amsterdam en dat was voor mij een geschikt moment voor mijn nieuwe tasje. Deze heet de Juul Bag, vernoemd naar mijn allerliefste nichtje Juliëtte. 

En nu is het weekend! Geniet ervan!  

Reacties

Hoi Brechje,
Wat leuk Brechje dat je nieuwe tasje naar Juliette is vernoemd. Zal ze wel apetrots op zijn. Heel veel succes verder.
Groetjes, Anja
anja verhees - 24/06/2016 - 20:34
Fantastisch Brech. Ik heb met plezier jouw interessante blog gelezen. Ben natuurlijk erg benieuwd naar de Juul Bag. Als deze tas er zo uit springt als Juliette, dan is succes verzekerd. Ben apetrots op jou. XXX
Marie-Jose Gondrie - 24/06/2016 - 19:40
En juliette is ook dol op haar super lieve, stoere en mooie tante Brech!!
Esther - 24/06/2016 - 19:14
Geweldig lieve Brech!!! Heb alles netjes ingevuld ! Hahaha ! Ben super trots op jou!
Marianne - 24/06/2016 - 17:56

Laat een reactie achter