30 December 2016

Raise your glass!

Raise your glass!

Time flies when you're having fun! Wat is het een mooi jaar geweest en wat is er veel gebeurd de afgelopen 364 dagen. Ik wil heel graag in willekeurige volgorde mijn hoogtepunten met jullie delen!

2016:

Ik heb dit jaar mijn merk in 15 landen verkocht, vijftien! Hoe tof is dat? In het voorjaar van 2015 lanceerde ik mijn allereerste collectie en nu bijna 2 jaar later is mijn merk in de volgende landen te koop: Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Verenigde Staten, Nederlandse Antillen, Dominicaanse Republiek, Uruguay en Zwitserland. #hoogtepunt1

De eerste echte fotoshoot van ATF. Samen met geweldige fotograaf Bobby Regensburg en creative Dominque Latoel vloog ik naar Barcelona, waar we meer dan 1000 foto’s hebben geschoten. Onderaan zie je 1 van mijn favorieten! #hoogtepunt2

Dat ik op zakelijk vlak nog heel veel kan leren, is me het afgelopen jaar echt heel duidelijk geworden. Ik heb de training "inch-by-inch" gevolgd via Brown Cow om meer grip op de groei van ATF te krijgen. En dankzij Brown Cow heb ik mijn coach Ole gevonden die, als oud CEO van Unilever (o.a. verantwoordelijk voor de lancering van Raket, Cornetto en Magnum) mij veel kan leren. #hoogtepunt3

Ook heb ik dit jaar nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Iets dat ik heel spannend vond. Allereerst de prachtige strandlakens. Deze heb ik in 1 van de mooiste fabrieken in Portugal laten produceren. Ze zijn erg goed verkocht en omdat jullie er ook zo enthousiast van werden, is er een opvolger, een hammamdoek met sterren in navy en army green (zie foto). Laat me weten wat je ervan vindt! Ook nieuw dit jaar was de Mommy Bag; een luiertas en laptoptas in 1. Ook dat was spannend, vooral omdat deze iets duurder is dan de shoppers. Maar het bleek een instant succes en we hebben veel leuke foto’s van happy moms mogen ontvangen! Blij mee! #hoogtepunt4

Dan hebben we natuurlijk nog: Transavia, vanaf nu zijn de tassen aan boord te koop t/m 30 maart! En de publicatie in Linda Meiden, dankzij Callista, ja daar was ik ook zo blij mee! Waarom? Ik vind de Linda het leukste magazine van Nederland, dus als mijn merk daar wordt genoemd, tja, dan ga ik wel redelijk uit mijn dak! Mijn ontmoeting met Quinty op het event van Friends of the Brands vond ik ook zo leuk. En vooral omdat zij zo enthousiast was over de shoppers! #hoogtepunt5,6,7

En dan ben ik bijna klaar; de support die ik het afgelopen jaar heb gekregen van mijn familie en vrienden, ook wel mijn ambassadeurs en missionarissen. Zij verkondigen overal waar ze zijn het ATF-geloof :-) en vertellen over mijn producten, ze geven ze cadeau aan hun vrienden en familie. Ik word er soms verlegen van. Alle foto’s die ze mij sturen van zichzelf, een ander of als ze weer als paparazzo iemand hebben vastgelegd met een ATF tas. DANK! #hoogtepunt8

En dan als laatste JULLIE: de ATF achterban, fans en volgers. Dit jaar zijn we over de 5000 fans gegaan en hopelijk is dit pas het begin. Het enthousiasme waarmee jullie posts liken en delen! De foto’s die jullie ons mailen tijdens je vakantie of waar jullie dan ook zijn, ZO LEUK. Jullie zijn geweldig! Het feit dat iemand tijdens een happy moment (vakantie, shoppen, etc) aan ons denkt, de tas mooi neerlegt of omhangt en dan een te gekke foto maakt is ECHT SUPER. Dank daarvoor en blijf het ajb doen! Op naar de 10.000 fans! #hoogtepunt9

Ik wens jullie allemaal een super gezellige avond morgen en een Nieuwjaar bomvol geluk en gezondheid met super veel stijlvolle on-the-go momenten met All-time Favourites! PROOST!

 Liefs Brechje

Brechje met een wijntje

Brechje in het magazijn

Brechje in de haven, met de streepjes shopper

Luxe ATF strandlakens bij het zwembad

Happy mom met mommy bag

Nieuwe sterrenhanddoek

Quinty bij fans of the brands

ATF te koop aan boord van Transavia

Reacties

Gefeliciteerd, brechje, wat een geweldig resultaat. Vind het leuk om te volgen hoe, een leeftijdsgenoot van onze kinderen, haar eigen business opzet. Mijn complimenten voor hoe je dit doet.
Marjan baaten - 30/12/2016 - 19:39

Laat een reactie achter