20 January 2017

Paris here we come!

Paris here we come!

We zijn in Parijs! Eindelijk! Ik weet natuurlijk al maanden dat we op de beurs Première Classe zouden staan en nu het dan echt zo ver is, ben ik een beetje zenuwachtig. Zouden er genoeg bezoekers komen? Heb ik een goede plekje te pakken? Vinden ze de stand leuk? En de collectie? Ik heb vannacht dan ook niet zo lekker geslapen. Ook al heb ik al zo vaak op beurzen gestaan met andere merken, nu ik sinds twee jaar met mijn eigen merk deelneem aan beurzen, is het toch een andere emotie.

Gisteren ben ik samen met mijn vader naar Parijs gereden. Het was super lekker weer, een beetje wintersport-achtig; koud maar zonnig. We hadden echt ‘n vakantiegevoel samen. Ik vind het natuurlijk super dat hij meegaat, het is gezellig, maar ook heel handig. Ik vind sjouwen (wel in stijl natuurlijk :-) geen probleem en ook een beetje klussen vind ik niet erg. Maar een man aan je zijde, op dit soort momenten, die kan helpen bij het opbouwen van de beursstand is zo fijn, dat bleek gisteren direct; ik heb prachtige displays laten maken door de firma Endless Branding, van exact 4 meter lang. Toen we gisteren deze displays in elkaar wilden zetten, bleek dat de stand geen 4 meter, maar 3,85 m was. En dus waren de displays te breed. ZO blij was ik dat mijn vader die displays korter kon zagen.  

Dus dat heeft allemaal veel meer tijd gekost dan we vooraf hadden ingecalculeerd. Daarna smaakte dat wijntje heerlijk!  Vandaag dus de eerste beursdag gehad en de reacties zijn goed! Een Spaanse agent is bij ons in de stand geweest die interesse heeft om ATF in Spanje op te zetten. Ook een Engels warenhuis is geweest en wat Franse en Duitse winkels. Het leuke van zo’n internationale beurs is dat elk land zo zijn voorkeur heeft. Jullie snappen vast dat de Fransen dol zijn op de shoppers met strepen! Ik had vandaag speciaal mijn Bretonse trui aan gedaan die mij inspireerde om deze shopper te maken!  

Vanavond hebben we een diner met de Italiaanse distributeur van ATF en dan vertrekt mijn vader al weer en komt mijn vriendin Moniek mij helpen. En ondertussen bewaakt Callista de showroom en de webshop! Want dat gaat natuurlijk ook gewoon allemaal door!

Fijn weekend iedereen! En hou nog even vol: vanaf 1 feb staat de nieuwe collectie online!

Liefs Brechje

Onderweg naar Parijs, Brechje en haar vader

Beursdisplay in Parijs

Porte de Versailles

Kleine shopper stripes white/blue, Brechje op de beurs

 

Reacties

Wat heb je toch een lieve papa!!
Suus - 25/01/2017 - 21:43

Laat een reactie achter