02 September 2016

Parijs, lifeguards en andere helden

All-time Favourites – Parijs, lifeguards en andere helden

Voor alle nieuwe volgers die mij nog niet kennen: mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de oprichtser van All-time Favourites (ATF). Elke vrijdag neem ik jullie mee in mijn ATF-wereld.

Wat was het een drukke week! Afgelopen maandag zijn we verhuisd naar onze nieuwe showroom. Nu weet iedereen die ooit is verhuisd wat een sh*t en stress dat met zich meebrengt. Hemelsbreed zijn we maar 100m verhuisd, de rompslomp is er niet minder om, maar wat is het een fijne plek! We kijken heerlijk uit op het water en hebben als buren Marccain, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Diesel.

Dinsdag ben ik weer eens naar Brabant gereden naar mijn ouders. Mijn vader, mijn grote held, had samen met een vriend van hem, twee geweldige strandwacht stoelen (lifeguard chairs) gemaakt speciaal voor de beurs waar wij aan deelnemen tijdens Paris Fashion Week. Ze zijn zo super tof geworden en geven de beursstand meteen een beach-vibe. Die moest ik dus even ophalen. Ik heb helaas geen recentere foto kunnen vinden van mij en mijn vader. Deze was met kerst afgelopen jaar. Mijn held, die altijd voor me klaarstaat.

Donderdag zijn Callista en ik samen naar Parijs gereden met de nieuwe collectie en de strandwacht-stoelen in de achterbak. Het was een lange reis met veel file en we waren pas om 19 uur in Parijs, toen moesten we de stand nog opbouwen, dus wij waren gisteren avond na 2 glaasjes wijn meteen klaar :-)

Vandaag weer vroeg uit de veren voor de eerste dag op de beurs in Parijs. Zie de foto’s hieronder van de lifeguards off duty en de lifeguard chairs. Ik hoor heel graag wat jullie ervan vinden, zodat ik dat papa kan vertellen! De eerste beursdag was succesvol. We hebben o.a. een geweldig nieuw verkooppunt gevonden op MATINIQUE of all places. Klantenbinding is erg belangrijk dus ik denk dat ik binnenkort daar maar eens langs moet gaan.

Ik moet me gaan haasten nu, want we gaan zo dadelijk dineren met de Italiaanse distributeur in een leuke Franse brasserie. Fijn weekend iedereen en vergeet me niet te laten weten wat je van die stoelen vindt!  Liefs Brechje 

Reacties

Wat een geweldige stoel. Die zou ik ook graag in mijn etalage willen hebben staan inclusief ATF tas en bijpassende handdoek uiteraard. Papa van Brechje, dikke pluim
Ingrid teluy - 02/09/2016 - 21:27

Laat een reactie achter