27 January 2017

Palmprints, opera en Ouders van Nu!

Als een soort zombie zit ik momenteel deze blog te schrijven. Vier dagen beurs in Parijs en daarmee het overslaan van het weekend hakt er wel in. Het begon elke dag om 9 uur en duurde tot 19 uur waardoor je dus 10 uur lang staat te staan in je stand. Qua activiteit lijkt dat niet zo vermoeiend misschien, maar geloof me, dat is het wel. Na die tien uur wil je eigenlijk niets liever dan heel snel naar huis met je voeten omhoog. Maar dat moet je dus niet doen. Na inspanning volgt ontspanning en dat gaat bij mij veel sneller als ik er lekker op uit ga en Parijs ga verkennen. (en een wijntje :-)  

Zo heb ik zaterdag avond met mijn vriendin Moniek heerlijk bij Café Marly gegeten. Als je naar Parijs gaat MOET je hier echt lunchen of dineren! Het ligt een beetje verstopt. Ik had een tafeltje gereserveerd buiten, front row (met warmte lamp) en dan kijk je dus prachtig op die glazen piramide van het Louvre. En hier vierden we alvast Mo haar 40everjaardag.

Maandag na de beurs, hebben we snel alles ingepakt en ingeladen en zijn we samen met het busje teruggereden naar Nederland. Dat was pittig, maar ook weer super gezellig. Mo en ik hebben vroeger samengewoond, toen brachten we uren door samen. Nu we allebei werken en niet meer in dezelfde stad wonen, zijn dit soort uitstapjes en dus zoveel tijd samen uniek; we hebben het er echt van genomen dit weekend! Om half 2 ’s nachts was ik thuis.

Dinsdag ochtend vroeg uit de veren om de bus terug te brengen en daarna snel weer naar de zaak & Callista. Callista is heel druk bezig geweest met de nieuwe collectie en de webshop. Vanaf 1 februari staat de nieuwe collectie online en vanaf 8 februari kunnen we de nieuwe items ook daadwerkelijk leveren aan jou maar ook aan alle winkelsin Nederland en de rest van Europa. Jullie hebben ‘m al een paar keer voorbij zien komen in de blog de afgelopen tijd. Maar hierbij nog een keer: mijn favoriet de palmprint shopper! Deze is zo vrolijk en ook reversible. De binnenkant heeft ook een leuk printje en we hebben ook een ananas en een coconut versie van deze shopper. Laat de zomer maar komen, toch?

Nu is het bijna weekend! Gisteren heb ik al een klein voorproefje op het weekend gehad; samen met mijn schoonmama ben ik voor het eerst in mijn leven naar de Nationale Opera geweest in Amsterdam. Dat was super gezellig en ontspannen! Dinsdag vlieg ik naar Barcelona voor de nieuwe zomershoot, samen met fotograaf Bobby en creative Dominique! Zoveel zin in! Volgende week lezen jullie daar meer over. Nu even lekker niks doen!

Liefs Brechje

p.s. we staan deze maand in Ouders van Nu met onze python shopper!


Monique en Brechje op de beurs in Parijs

Wijntje drinken, Monique en Brechje

Brechje met haar trui: I love palmtrees

Brechje en haar schoonmoeder bij de opera

ATF in tijdschrift ouders van nu

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter