11 November 2016

Ook in de winter stylish on the go!

Ook in de winter stylish on-the-go!

De verdoving van vorige week is inmiddels een beetje uitgewerkt. Na het succesvolle event bij Friends of the Brands heb ik super veel leuke reacties uit allerlei hoeken en veel nieuwe volgers op Instagram en Facebook gekregen. Voor de naamsbekendheid van All-time Favourites is het deelnemen aan dit soort events super waardevol. 

Deze week weer back to reality en die reality is flink koud! Pfff. De winter is echt begonnen en met alleen een leer jasje blijf je niet meer warm. Op de fiets ’s morgens had ik echt handschoenen nodig en blote enkels met sneakers is ook nu niet meer verstandig. Het is tijd voor warme truien en dikke jassen. 

Vorige winter liep ik er tegenaan dat ik met All-time Favourites eigenlijk alleen maar printjes en zomerse kleurtjes had in de collectie. Maar als je nou met je prachtige zwarte of camel kleurige winterjas een weekendje naar Barcelona gaat of een middag gaat shoppen, miste ik een mooie donkere variant in de collectie. Als ik mijn merk ALL-TIME favourites noem, moet ik toch voor alle tijden (en seizoenen) shoppers maken? 

Daarom zijn er nu ook zwarte python shoppers (big & small), grijze python shoppers (big & small), zwarte croco shoppers (small) en zwart denim (L) . Super stylish & gekleed als je met zo’n shopper on-the-go bent, als je het mij vraagt. Kijk naar de foto hieronder van Jennifer met hoedje; dat staat toch super met zo’n zwarte python shopper

Helemaal nieuw is de kleine zwarte denim shopper en is mijn nieuwe favoriet. Ik draag veel zwarte en grijze jeans en dan combineert deze shopper goed. Dit formaat is echt heel handig voor boodschappen maar ook voor een nachtje logeren, is van super kwaliteit EN; ook manlief zou hiermee boodschappen kunnen doen! Een musthave

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje 

p.s: vorige week werd een vriendinnetje 40 en zij gaf een 80’s & 90's party. Joan Collins was deze avond getrouwd met een gabber en ik, compleet met schoudervulling, had me verkleed als Sammy Jo Carrington van Dynasty. 

p.s. 2: mijn 30 days no alcohol challenge is gelukt! Afgelopen zondag zette ik het laatste kruisje! En ja, je voelt je echt een stuk fitter en frisser. Ik kan het iedereen een keer aanraden!


Kleine shopper denim black


Brechje met de kleine shopper denim black op kantoor

 Stijlvol shoppen met de shopper python zwart


Feestje met 80's trui en clipoorbellen


30 days challenge voltooid

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter