28 December 2015

On the go met All-time Favourites

On the go met All-time Favourites

Enkele weken geleden vroeg Brechje mij of ik een weekdagboek wilde bijhouden voor haar blog. Een super leuk verzoek en voor mij easy to do; ik ben als working mom altijd “on the go” en gebruik daarbij veelvuldig een van mijn tassen van All-time Favourites. Hieronder lees je hoe mijn week er ongeveer uitzag. 

Maandag: on the go to the city
Op maandag moesten er wat praktische dingen gedaan worden: boodschappen, kleren ophalen bij de kleermaker, even de stad in. Daarbij kwam mijn denim shopper goed van pas. Op weg naar de stad stop ik hem opgevouwen in mijn handtas om hem vervolgens handig tevoorschijn te toveren toen de boodschappen ingeladen moesten worden. Jassen, broeken, boodschappen en mijn handtas gingen in de big bag.

Woensdag: on the go to the gym
Woensdag is altijd een drukke dag met de kinderen, met school, vriendjes en hockey. Aan het einde van de middag vind ik het dan heerlijk om even te gaan sporten in mijn eentje. Mijn spullen gingen in de grote python shopper, super handig voor een grote handdoek, schoenen en andere spulletjes.

Donderdag: on the go naar een boeklancering
Ik heb het geluk een ontzettend leuke baan te hebben: ik mag allerlei soorten lifestyle boeken in de markt zetten! Omdat koken en eten een grote passie zijn, vind ik events voor kookboeken altijd extra leuk om te organiseren. Vandaag was dat de boeklancering van het nieuwste kookboek van Miljuschka Witzenhausen, Lekker Miljuschka. Voor het event begon had ik even de tijd om haar zelf te feliciteren met haar nieuwe boek. Ik gaf haar als cadeautje de camouflage big bag, want ook Miljuschka is een drukbezette working mom die veel spullen meesleept. Zelf had ik mijn favoriete kleine zwarte python shopper bij me, altijd handig om alle spulletjes mee te nemen naar zo’n event. Het was een top avond met heerlijk eten uit haar boek.

Zaterdag: on the go to the zoo
Op zaterdag vierden wij de verjaardag van mijn moeder in Limburg. Super gezellig! Omdat ik twee kindjes heb, sleep ik van alles mee, van broodjes voor de lunch, tot drinkbekers, snoetenpoetsers en natuurlijk onze mooie fotocamera. Hop, alles zo in mijn zwarte ATF tas, super easy en stylish! Het was een super dag met de familie, zondag was een dag om lekker thuis bij te komen van alle drukte.

Nu heb ik al aardig wat ATF items, maar er staat altijd weer een nieuwe op mijn wishlist! Want voor mijn vrije tijd zit ik helemaal goed, maar nu ik de zwarte croco laptoptas heb gezien, staat deze hoog op mijn lijst! Zo kan ik stylish on the go to work. Sinterklaas kapoentje, gooit u iets van All-time Favourites in mijn schoentje?

Welk ATF item staat er op jouw wishlist?

Liefs, Judith
Grote shopper denim blue, op weg naar de stad Op weg naar de sportschool met de grote shopper python naturel

Naar de dierentuin met de grote shopper python zwart  

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter