08 July 2016

Nostalgie, Annabel en schepsnoep

Nostalgie, Annabel en schepsnoep

Maandag avond ben ik naar mijn ouders gereden in Brabant. Mijn accountant en mijn ouders wonen in hetzelfde dorp, dus combineer ik een bezoekje aan de accountant met een bezoekje aan hun. ‘s Avonds moest ik nog wat laatste dingen in een map doen. Toen ik mijn vader vroeg naar een nietmachientje, kwam hij met dit machientje aanzetten (zie foto). Hebben jullie dat ook, dat als je bij je ouders langsgaat, dat ze nog zoveel dingen van vroeger hebben? Ik denk dat dit nietmachientje minimaal 35 jaar oud is. Ik weet zelfs nog waar het vroeger lag; in een kistje op mijn moeders bureau. En nu zoveel jaar later ligt het daar nog steeds.

Ik gooi best makkelijk dingen weg. Ben ook al 100x verhuisd en dan word je gewoon heel makkelijk in het weggooien. Maar mijn ouders gooien niks weg. Daarom blijft het zo lekker vertrouwd bij hun thuis. Houten borden waar wij vroeger al onze boterhammen op smeerden, zijn er nog steeds. Ook van die trommels waar mijn moeder bakpoeder, vanillesuiker etc in bewaart zijn nog nooit vervangen. Heerlijk toch?

Ook kwamen deze week de eerste winter-items binnen, die nu op stel en sprong naar de fotograaf gaan om gefotografeerd te worden voor de website. Als die nieuwe spullen binnenkomen, voelt het een beetje als sinterklaas. Ik word helemaal blij als alles mooi uit de fabriek is gekomen en vooral heeeeel hebberig.

Donderdag was het Wereld Chocolade dag. Ik had er nog nooit van gehoord. Ben zelf namelijk helemaal geen chocolade liefhebber. Maar goed, ik heb deze feestdag samen met Jennifer (wel een choco lover!) gevierd bij een super lekker nieuw visrestaurant in Amsterdam, Pesca. Ik had mijn nieuwe BELLE bag bij me, vernoemd naar mijn andere lieve nichtje Annabel .

Fijn weekend iedereen!

p.s. waar je me wel voor kunt wakker maken? Schepsnoep! Deze week krijg je bij Kruidvat een beker schepsnoep gratis! I LIKE A LOT!  

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter