26 December 2015

La dolce vita

La dolce vita

Wat is het toch heerlijk, dit weer in Nederland deze week. Ik word er zo blij van. Elke dag ga ik fluitend naar kantoor en heb ik energie voor 10. En die had ik deze week wel nodig, want we zitten middenin de verhuizing naar onze nieuwe showroom. Deze week hebben we alle dozen ingepakt en maandag a.s. staat de daadwerkelijke verhuizing gepland. Volgende week wordt dus een drukke week. Maandag en dinsdag wordt het dozen uitpakken. En dan woensdag wordt het koffers inpakken, want donderdag gaan we naar Parijs!

Heel vroeg zullen mijn collega Callista en ik richting Frankrijk rijden om op tijd in Parijs te zijn, zodat we ’s middags de stand kunnen opbouwen voor de beurs Who’s Next tijdens Paris Fashion Week. Dan gaan we ’s avonds natuurlijk heerlijk eten om vrijdag, zaterdag, zondag en maandag te knallen op de beurs en zoveel mogelijk nieuwe orders te schrijven voor de nieuwe zomer 2017 collectie!

In zo’n drukke tijd is het voor mij heel belangrijk om ook leuke dingen te doen en met vriendinnen af te spreken. Want dat brengt rust in mijn hoofd. Ook hoofdpijn soms, hihi, maar dat hoort toch ook een beetje bij La Dolce Vita toch?

Hieronder wat foto’s van afgelopen week; op de fiets met vriendin Suus door Amsterdam met mijn nieuwe Belle Bag. Dinertje met mijn vriendinnen in Utrecht EN, deze foto hadden jullie nog te goed van mij: ontmoet hierbij de twee inspiratiebronnen voor de Belle en de Juul Bag! Mijn twee allerliefste nichtjes!

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje  

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter