18 November 2016

Ga je mee naar London en Cap Cana?

Ga je mee naar Londen en Cap Cana?

Phoe! Ik heb een drukke week achter de rug die weer bomvol leuke dingen zat. Ik vertel jullie elke week graag over mijn ATF avontuur en over mijn wens èlke vrouw in Nederland te voorzien van een stylish grote shopper, zodat OOK op de momenten dat je veel moet meenemen, (sporten, reizen, boodschappen, weekendjes-weg, sauna) je dit stylish doet! Ik weet het, het is ambitieus, maar ik ga ervoor! Oh ja, voor wie niet weet wie "ik" is; ik ben Brechje Gondrie , de oprichtster van ATF.

Dinsdag vloog ik naar London. Daar had ik op Gatwick Airport een afspraak met een nieuwe Engelse distributeur. Ik had al een tijdje contact met haar. Met mijn bezoekje afgelopen dinsdag hebben we er “een klap op gegeven” en vanaf nu gaat zij All-time Favourites in de UK opzetten. Ook al is het op dit moment niet mijn prioriteit om ATF in zoveel mogelijk landen te krijgen, als er iemand bij mij aanklopt met de vraag of ze ATF mogen gaan voeren in hun land, en het is de juiste partij, dan zeg ik geen nee natuurlijk. Maar het mag me niet afleiden van mijn grote missie: Nederland veroveren!

Niet alleen Engeland deze week. Ook kreeg ik een heel leuk ander internationaal berichtje! Ik kreeg een email van een dame uit de Dominicaanse Republiek, die in het hotel Eden Roc in Cap Cana (ZO mooi, zie foto) een boetiek gaat openen en of ze de tassen van ATF kon inkopen? Hoe leuk is dat? Dus mocht er iemand deze kerst naar de Dominicaanse Republiek gaan; bezoek dit hotel en het boetiekje en maak ajb een foto van onze collectie daar! Het leuke van alles is, dat ze alleen maar tassen heeft besteld waar AMSTERDAM op staat! Ze bestelde de shopper S jute wit, shopper L jute zwart, shopper L denim en shopper L wahed rose. Ja, dan ben ik echt apetrots dat iemand aan de andere kant van de wereld mijn collectie wil inkopen!

Het weekend gaat beginnen, heerlijk! Ik ben gisteren avond al een klein beetje begonnen, met een dinertje in de Seafood Bar in Amsterdam en heb ik gisteren EIN-DE-LIJK weer eens wijn gedronken! De 30 dagen no-alcohol challenge is uitgelopen tot 40 dagen en daar is gisteren een einde aan gekomen met een heerlijke fles Chablis.

Fijn weekend iedereen!

Liefs Brechje

p.s. Gaat er iemand van jullie binnenkort naar de Dominicaanse Republiek? 

Eden Roc resort in Dominicaanse Republiek

Brechje met een wijntje

Beertje van Beers met de luipaard shopper

Reacties

Hoi Iets Anders & Alies: dank voor jullie enthousiasme! xxx
Brechje - 25/11/2016 - 15:20
Hoi Brechje, ik ga van 2-15 december alleen naar de Dominicaanse Republiek, heerlijk vooruitzicht he!
Alies - 22/11/2016 - 21:00
Wat leuk Brechje! Ga zo door, steeds meer mensen beginnen deze geweldige tassen te ontdekken, ook bij ons in Helmond!
Iets anders! Helmond - 21/11/2016 - 22:46

Laat een reactie achter