04 November 2016

Friends of the brands

All-time Favourites – friends of the brands

Ik ben weer aan de beurt om jullie bij te praten over mijn wereld die vooral heel vol zit met big shoppers! Voor degenen die niet weten wie ik ben; mijn naam is Brechje Gondrie en ik heb All-time Favourites opgericht.

Een paar dagen geleden heb ik met All-time Favourites deelgenomen aan het Like My Brand –Mom event. Dit evenement wordt door het Connecting Agency; Friends of the Brands georganiseerd en is opgericht door powervrouw Dionne Schulf. Friends of the brands ‘connect’, in dit geval bekende mama’s, met nieuwe hippe merken. En dit allemaal in een heel leuke setting waarin er een-op-een contact is tussen merken en de moms. Het evenement vond plaats in de Harbour Club in Amsterdam. 10 merken deden mee en 76 moms waren uitgenodigd. Deze dames werden in 10 teams ingedeeld en gingen gedurende de avond 10x speeddaten met een merk. Zo heb ik dus 10x All-time Favourites mogen pitchen bij deze dames en vol trots mijn succesverhaal kunnen vertellen over hoe ik de Ikea shopper heb weten om te toveren tot een stylish big bag.

Het eerste team dat bij mij aan tafel schoof, bestond uit Isa Hoes, Kim Lian vd Meij, Hadewych Minis, Jasmine Sendar en Jolanda van de Berg. Alle 5 actrices. Niet de minste dames die bij me kwamen zitten. En ja, ik vond het best spannend. Ik denk dat ik welgeteld 2 minuten vertelde dat ik altijd dames zag sjouwen met die lelijke blauw/gele Ikea shopper en dat ik hen allemaal een shopper gunde waarmee ze stylish zouden kunnen sjouwen. En toen ging Isa Hoes al uit haar dak! “wat een briljant idee”. Mijn verhaal dat ik had ingestudeerd heb ik niet af hoeven maken, want de ATF shoppers die ik bij me had, did the talking :-) Ik heb zoveel enthousiaste reacties gekregen op mijn merk, het verhaal, het idee en de verschillende printjes. Ik kon er ’s avonds in bed niet van slapen. Ik was nog helemaal hyper!

Na het eerste team, zijn er dus nog 9 andere teams voorbij gekomen met bekende namen als Quinty Trustfull, Beertje van Beers, Victoria Koblenko, Fabienne de Vries, Barbara Frequin, Faya Lourens, bloggers en vloggers als Maaike Dorsteen van Furrow.nl en Kelly Caresse, maar ook grote PR dames en redactrices van Jan, Ouders van Nu en Kek mama. Ik vond het super om ze allemaal te mogen ontmoeten en hen te enthousiasmeren voor All-time Favourites!  

Bekend of niet bekend; mijn droom is dat iedere vrouw in Nederland een ATF shopper heeft, waarmee ze stylish haar on-the-go leven kan leiden en waar al haar spullen met gemak in kunnen worden meegenomen.

Fijn weekend iedereen!

Xx Brechje 

Friends of the brands, evenement met bn'ers

Isa Hoes en Kim-Lian met de Grote Shopper Zebra

Groepsfoto bekende Nederlanders met onze grote Shoppers, friends of the brands

Presentatie All-time Favourites aan tafel bij friends of the brands

Vier bekende Nederlanders kozen voor de Grote Shopper Camouflage

Jasmine Sendar nam even een selfie, o.a. met Isa Hoes

Hadewich met de Grote Shopper Luipaard

Faya Lourens met de grote shopper denim Blue

Quinty met de grote shopper Camouflage
 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter