23 December 2016

Flying home for Christmas

Flying home for Christmas

Iedereen is druk met de kerstvoorbereidingen, kerstbomen, kerst truien, kerstkaarten en kerstpakketten. Ik zie de foto's op FB en Instagram voorbij komen, terwijl ik op mijn bedje in de zon lig in Thailand.

Ik ben al bijna 16 dagen weg van huis en we zijn heerlijk aan het genieten van het niks doen. Ik ben bij aan het komen en plannen aan het maken voor de toekomst van All-time Favourites.

Ik houd van praktisch & handig maar ook oh-zo van mooi. Ook deze vakantie ben ik er weer achter gekomen (dat zijn elke keer weer blije momentjes) hoe ATF het leven makkelijker maakt maar ondertussen wel in style. In mijn plannen voor ATF zul je deze twee kernwaarden dan ook altijd terug gaan zien. Ik heb wat blije momentjes opgeschreven voor jullie:

Aangekomen op het vliegveld wordt mij om mijn paspoort gevraagd, dat ik heb opgeborgen in mijn python ATF hoesje en hierdoor heel makkelijk te vinden in mijn tas.(kan ik blij van worden!)

We moeten 11 u vliegen dus mijn handbagage moet handzaam zijn (koffertje is niks voor mij, daar kan ik niet makkelijk iets snel in doen of uitpakken), dus mijn zwarte denim shopper neem ik mee en deze prop ik onder de stoel voor me en als ik dus iets uit mijn tas nodig heb, hoef ik niet op te staan, iemand anders dus ook niet. Door de fel roze voering kan ik makkelijk alles zien in de tas (zoek maar eens iets in een tas met een zwarte voering; onmogelijk!) EN: ik zie er ook nog stijlvol uit! (word ik blij van!)

De eerste dag komen we een beetje bij van de jetlag op het bedje bij 't strand; mijn lief vertel ik dat alle zonnebrand spulletjes in het felgroene ATF tasje zitten, dat aan het koordje aan de binnenkant van de shopper zit geklikt. Dus geen rond slingerende tubes in mijn tas, maar alles handig georganiseerd in zo'n bijpassend tasje. (worden we allebei blij van!)

Op de scooter verkennen we samen de omgeving en dan is de shopper small ideaal: niet te groot, maar er kan toch genoeg in en zeg nou zelf; van dit leuke palmprintje word je toch instant happy? Samen met de nieuwe beach schoentjes die vanaf feb '17 weer verkrijgbaar zijn, beweeg ik hier stylish maar wel gemakkelijk over het eiland. (= blij momentje).

Tijdens de vakantie vind ik het heerlijk om lang te lunchen en hier dus echt tijd voor te maken. Dan vind ik het niet fijn om daar met een strandtas te verschijnen, maar ook niet met een grote handtas. Oplossing: een clutch! Ik vind de python print echt heel classy en voel me lady-like als ik hiermee ergens binnen kom. En nog leuker: hij kost maar 29,95€ en je ziet er meteen verzorgd uit! (Ja ook hier word ik blij van)

Zo zie je: waar je ook naartoe gaat; naar de zon, city trips, Club Med of Center Parcs: All-time Favourites maakt je leven easy maar ook stylish!

Vandaag is de laatste dag van mijn vakantie en morgen: 'flying home for Christmas". Geniet van de feestdagen iedereen!

Liefs Brechje 

Grote shopper denim black als handbagage, vliegveld

tasje voor zonnebrandspulletjes

nieuwe zomercollectie, kleine shopper palm

Op de scooter met de palm shopper en de ATF sandaaltjes

Lunch met de python clutch

Brechje drinkend uit een cocosnoot op het strand

 

Reacties

Love it!! Tof die tas met palmboompjes en de schoentjes
Irene - 23/12/2016 - 20:06

Laat een reactie achter