16 September 2016

Doei, ciao, arrivederci, de mazzel, adios!

Doei, ciao, arrivederci, de mazzel, adios!

Het is vrijdag 07:40 uur en ik zit in het vliegtuig naar Portugal. Ik had me eigenlijk voorgenomen om vandaag die laptop even dicht te houden, maar door alle drukte en de onverwachtse dingen die op mijn pad kwamen afgelopen week, is het me niet gelukt de blog eerder te schrijven.

Maar goed, het is geen straf om nu te typen, wetende dat ik over 2 uurtjes land in Portugal, dat mijn lief me staat op te wachten en dat ik even de boel de boel kan laten. 

Als ondernemer vind ik het heel lastig om op vakantie te gaan. Niet zo zeer het daadwerkelijk op vakantie zijn, want dat gaat me daar ter plekke heel goed af :-) maar wel het plannen ervan, want ik vind namelijk altijd dat ik eigenlijk niet weg kan. Dat er teveel werk ligt en dat het nu gewoon even niet uitkomt. Dat komt later wel denk ik dan. En als je dan niet oplet, ben je maanden lang aan het beuken, merk je dat je tone-of-voice niet meer zo aardig is en dat je gewoon op bent. En tja, wat kan er nou in een weekje misgaan met de business? Niet heel veel, maar als je middenin de operatie zit, kan ik dat soms niet meer zo goed relativeren. Gelukkig kan mijn lief dat wel en geeft hij me dat zetje om gewoon weg te gaan. Adieu, de groeten, ik ben er weg van!

Dus ik ga een weekje rust tegemoet en daar heb ik nu ZOVEEL zin in! Ik heb mijn running shoes meegenomen, dat vind ik altijd heerlijk op vakantie om een beetje te sporten. Bovendien staat er 2 okt de jaarlijkse 10K in Utrecht op de planning, dus er is ook nog gewoon serieus werk aan de winkel. Elk jaar ren ik deze run samen met mijn vriendinnen. Ik ben nog maar net hersteld van een rugblessure, dus ik ben heel rustig het hardlopen aan het oppakken. Ik hoop om 10K in 55 minuten te kunnen rennen. Wordt vervolgd.

Dinsdag is ‘changing day’, dan zet ik mijn lief af op het vliegveld van Faro en pik ik 5 vriendinnen op! We hebben een fantastisch huis gehuurd met z’n 6-en en gaan dan nog even van de laatste zomerzon genieten. Over zomerzon gesproken, wat was het warm he deze week? In onze nieuwe showroom is de airco nog niet aangesloten, maar ook de luxaflex hangen nog niet. Zie onder hoe dat eruit ziet tussen 9-18 uur.

Doei, ciao, arrivederci, de mazzel, adios! Nu ben ik echt weg! Liefs Brechje

p.s. benieuwd welke ATF shopper ik mee heb genomen naar Portugal?  

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter