02 December 2016

December is een feestmaand!

Wat is dit nou weer voor slecht gephotoshopte foto, hoor ik je denken! Maar het zit zo. Ik vertelde jullie vorige week al dat ik leuk nieuws heb, daarom dus deze foto van mij als Transavia stewardess: per 1 december vind je All-time Favourites aan boord van alle Transavia vliegtuigen en kun je een ATF shopper op 10.000 meter hoogte kopen. Ik heb een exclusive deal kunnen sluiten met Transavia en er zijn speciale flyers gedrukt die gedurende 4 maanden aan boord in de stoelzak worden gedaan, samen met de safety card. Ja, daar ben ik heel blij mee en het is natuurlijk super goed voor de naamsbekendheid van ATF.

Maar er is nog meer feest: sinds vandaag zijn wij over de magische 5000 grens gegaan van fans op Facebook. En ook daar ben ik trots op. Het idee dat meer dan 5000 mensen All-time Favourites volgen, foto’s liken en delen en dus ook indirect meewerken aan de promotie van All-time favourites maakt mij een heel blij mens! 5000 is natuurlijk pas het begin en stelt misschien nog niet zo heel veel voor, maar ik ben er toch echt heel blij mee! Dank jullie wel hiervoor!  

Gisteren avond heb ik mijn eerste kerstdiner al gehad bij Blue Boy in Amsterdam (leuk restaurant trouwens!). Beetje vroeg misschien, maar dat is inmiddels een beetje een traditie geworden, want ik vlieg altijd direct na sinterklaas samen met mijn lief naar de zon! En komen dan pas met kerstmis terug waardoor pre-Christmas dinners nooit plaats kunnen vinden vóór de kerst. Wel vóór sinterklaas. En vanavond vindt het ATF kerstdiner plaatst. Mijn collega Callista zal volgende week in haar blog hier vast iets over vertellen.

Deze week ontving ik deze niet-normaal-jaloers-makende-foto van een fan op vakantie op Aruba. Zij fotografeerde haar broer met onze ATF shopper en liet me weten hoe fijn de ATF shopper is als vakantie tas. Mooier dan deze foto gaat het waarschijnlijk niet worden, MAAR; ik ga proberen volgende week op vakantie deze foto te overtreffen. Ik daag jullie trouwens allemaal uit om de mooiste foto’s te sturen van jou met je ATF shopper. De lat ligt hoog, maar zie het maar als een leuke uitdaging! 

Fijn weekend iedereen en geniet van deze gezellige feestmaand!

Liefs Brechje
p.s. maandag a.s. hebben we een leuke pepernoten wedstrijd op Facebook. De foto hieronder laat al wat zien!


We hebben 5000 fans op facebook

Kerstdiner met vriendin

Man met onze strandtas op aruba met flamingo's

Pepernoten, sinterklaasvoorbereidingen op kantoor

Reacties

Wow ladies, wat een te gekke deal hebben jullie gefixt! Echt gaaf... gefeliciteerd!!
Chantal Kroese - 02/12/2016 - 20:37
Wat een ontzettend leuke deal met transavia!
Die tas is zoooo handig voor op vakantie. Alles kan er in en door de speciale voering kun je zand of iets anders er eenvoudig en snel uithalen. Dit lijkt wel een promo praatje, maar echt ik vind het een super tas
Susan - 02/12/2016 - 17:59

Laat een reactie achter