22 July 2016

Dan halen we Spanje toch gewoon naar Nederland?

Dan halen we Spanje toch gewoon naar Nederland?

Vorige week hebben jullie de leuke blog van Noortje gelezen, deze week ben ik weer aan de beurt! Voor degenen die mij nog niet kennen; mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de oprichtster van All-time Favourites en ik probeer jullie met deze blog elke week een kijkje te geven in mijn leven.

EIN-DE-LIJK is de zomer begonnen. En wat ben ik daar blij mee! Wat begint een dag toch echt anders als de zon schijnt he? De hele week ben ik lekker op de fiets naar de zaak gegaan. Dan word ik zo vrolijk en dan boeit het me ook echt niet dat ik de hele dag moet werken. Dat half uurtje op de fiets in de zon geeft voldoende vitamine D om de dag weer door te komen. En aan het einde van de dag pak ik een terrasje en drink een Gin Tonic met mijn lief. Zo voelt het toch als een beetje vakantie. 

Want, als je in de mode werkt, betekent het vaak dat je de hele zomer moet werken; van juli t/m september loopt namelijk de vóór-verkoopperiode van de zomer 2017 collectie. Dat bekent dat alle winkels de nieuwe zomer ATF collectie nu moeten bestellen, zodat deze volgend jaar op tijd wordt geleverd in hun winkels. Terwijl jullie dus lekker met jullie ATF shopper op het strand liggen, zijn wij druk bezig de nieuwe shoppers aan de man te brengen! Ik kan jullie beloven; die nieuwe zomer 2017 collectie is te gek! 

Maar goed, als je dus niet op vakantie kunt gaan, moet je iets anders verzinnen. Zo dacht ik afgelopen week: ik haal het vakantie-buitenland-gevoel gewoon naar hier! Ik heb mijn ouders uitgenodigd en heb Spanje naar Amsterdam gehaald. Op de Albert Cuyp markt hebben we boodschappen gedaan voor paella, ik heb mijn lievelings Spaanse wijn Belondrade koud gelegd (deze MOET je echt een keer proberen!) en zo creëerden wij dat vakantiegevoel! Mijn ouders bleven gezellig slapen en de dag erna hebben we lekker gevaren door de grachten! Een soort van vakantie in eigen land dus!

Daarom ben ik zo benieuwd lieve thuisblijvers: hoe halen jullie dat buitenland/vakantie-gevoel naar Nederland?  


P.s. de zwarte bucket bag en de python belle bag zijn vanaf 10 aug verkrijgbaar! 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter